![]() |
Ghazabarn
|
Nie ma ktos zapisanego w normalnej tibiicam :<?(rec)
|
W końcu jakiś porządny film z Ghazbaranem w roli głównej.
Tak mnie zastanawia: czy nie lepiej by było tak ustawić blokerów, aby deathslicery atakowały także Wielkiego Niebieskiego Gościa. |
|
OMFG! Ale sieka, zabicie Morgarotha przy tym to pikuś, gdyby nie te deathslicery byłoby o wiele łatwiej ;s
|
Huh, Prawie się udało :) respekt dla ekipy
|
O K U R W A!!! A L E B Y D L E!!! Przynajmniej teraz wiadomo, że zabicie tego czegoś jest w miarę możliwe. 300EK by zbloczył nie?
|
Hahaha rox! xD
Szczególnie, że to mój były serv xP Teraz to jego zabicie takie łatwe nie będzie, szczególnie kiedy wspierają go te Deathsilcery. Ale i tak graty (szczególnie, że większość to br, ale kij z tym) za odwagę ;] @down Edytowanie postów blax ? |
Jak to biega wogóle!:o
|
skoro ktoś mądry up napisał że prawie się udało (zdradził cały sekret) to mogę napisać, że zabicie ghazbarana odbywało się dobrze poza jednym... blokerów było 2 (może jednego nie zauważyłem, nie licząc tych co blokowali deat~) i na każdego blokera powinno przypadać 2-3 Druidów którzy by ich "sio", a poza tym to wszystko było idealnie, bo widać jeden bloker zawinął się na combo. Wielkie brawa dla ekipy :D
|
Filmik bardzo dobry :))
Pokazana Siła tego całego Ghazabarna mysle ze ekipa z harmoni nie mialaby wiekszego problemu :)! Tylko wiecej knightów takich po 170-200+ i druidów no i szczescie :P |
Film z perspektywy któregoś z blokera byłby fajniejszy ale i tak jest zajebiście.
|
Cytuj:
te program jest 15nascie razy lepszy od zwyklej tibicams |
a mi film nie dziala -.-
|
film ladny moze kiedys go zawala ;)
|
Cytuj:
To nie zależy jedynie od lvlu...[chociaż w większej części tak] Po prsotu trzeba miec ssa i z tego co zobaczyłem to might ringi też by się przydały. Cytuj:
Cytuj:
Pozatym na takich mobach to siocherzy to lekki niewypał. Tutaj to już tylko uhami... Pozatym jak już boss przyszedł to ci knighci od death~ nie kontrolowali lekko sytuacji, tylko się gapili co będzie. Na następnym "starszym servie" go zajebią. |
omg najs filmik. W koncu z "nim"
|
Cytuj:
btw filmik fajny :) edit: Niezła rzeź :o |
Nie podobał mi się filmik. Tyle tam spamu było, że ciężko zauważyć jakiegoś potworka.
|
Że tak powiem brakowało im tam "hlvl" głownie to blokerów to z tego co widziałem ten 1 co padł na combo miał 150lvl a ten 2 to nie zauważyłem ;P pozostaje czekać tylko az kolo na harmonie zawita :) Ale film wypas :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:14. |