![]() |
Pk Team
A więc siedząc jakiś czas na forum postanowiłem iż fajnie byłoby zebrać może z 5 osób i popekować sobie :) Świat w sumie obojętny. Postacie robimy od 0 :) Naturalnie można zrobić jakieś małe WT na start :). Jeżeli ktoś chętny pisać tu posta albo na GG :9067673.
Pozdrawiam i proszę aby zgłaszali się w miare doświadczeni gacze :). Pacc i Facc :) |
Witam, co myślisz o pvp-enfo infernie? Miło byłoby popkować bez skulli i przy okazji lv wbic :). Ja robiłbym sorca (skillowanie - be ;P)
|
mam tam 20 ms jak cos msg :)
|
Mam na Infernie 8 sorca + mój kumpel ma 9 sorca (mieliśmy tam grać ale jedank nic z tego nie wyszlo :p) więc jak coś to wal na priva.
|
Skombinowało by się jakieś noob-sety na start?
|
Ja mam 12 lvl na Dolera:) i troszkę kaski dałbym na start msg me[CHAR] Loth Alanthorus on Dolera[/CHAR]
|
Ja jestem za morganą (25 druid i 20 pal) i kelterą (29sorc).Jakby się ktoś zdecydował to jestem gotów (mogę dać jakiś p set na start ;] ).
|
Koshi to mozemy skulac ekipe bo ja tam mam 18 sorca i jakby co to sem chetny ;]
|
Dolera:
Tiky Oran 35 Ms Venoner 29 Ms Chomiczuwka 15sorc Jak chcecie zoabczyc jak my pekujemy to http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=101579 |
Cytuj:
|
ja moge byc chetny zrobilem se kiedys 5lvl na infernie, jak bedzie pk team to se wbije lev i na maina (profesja moge byc kazda oprocz najta ;p)
|
Mogę z kimś popekowac na dolerze. mam tam 9lvl
|
To jak jest jeszcze ktoś chętny na morgane?
|
Nadal aktualene bo ja mam chara jakiegos 20+ na morganie
|
Jak dla mnie aktualne cały czas ;]
|
Założyłem konto na Dolerze dlatego szukam jakiegoś pk teamu....Jest ktoś chętny?
|
Elo, mam pacc i sugeruje inferne lub dolere, ale jak tyle ludzi chętnych na morgane niewidze nic przeciwko! GG: 8594747!
|
pk team na arcani??
mam na arcani 15 sorca i 16 druida moge sie nimi lac :D moze na arcani bysmy zrobili pk team ?? duzo nobkow sie tam kreci ^^ mozemy kogos ubic jak cos to msg me :D
|
a ma ktos moze na arcanii chary?? mam tam 15 sorca i 16 druta :D jak cos msg ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39. |