![]() |
Jak napisać do GM'a ?
Witam...Mam taki problem...Na pandori na rookgardzie...Koles stawia tak jakby klony...Postacie loguja sie w tym samym czasie i jest ich około 10... a raz stworzył taka armie klonów z głupimi nickami:
19:30 You see Lubie twojego starego (Level 1). He has no vocation. 19:30 You see Hermiona wyjdzie za rona (Level 1). He has no vocation. 19:30 You see Kupie pegazusa (Level 1). He has no vocation. 19:30 You see Zrob mi loda bedzie zgoda (Level 1). She has no vocation. 19:30 You see Voldemort dednie (Level 1). He has no vocation. 19:30 You see Wez go do buzii (Level 1). She has no vocation. 19:30 You see Ciukam mielone bania (Level 1). He has no vocation. 19:30 You see Harry nie umrze (Level 1). He has no vocation. 19:30 You see Gejem jestes ty (Level 1). He has no vocation. 19:30 You see Ju si sikle (Level 1). She has no vocation. 19:30 You see Nietwiadomoa (Level 1). He has no vocation. 19:30 You see Fakoff bicz (Level 1). He has no vocation. 19:30 You see Pozdrawiam-Cie (Level 1). He has no vocation. 19:30 You see Wysle ci parcela (Level 1). He has no vocation. ich było już chyba z 15...A tak naprawde problem w tym że gdy ktos napisze(msg to GM,albo nielegalne albo ban.)a czasem gdy mu sie nudzi sam wybiera ofiary i wkyorzystuje to co napisza np:xD,:),hehe,niezle co nie?;D.) to on robi screeny i pisze do GM'a że to ta i ta osoba stawia...Lecz znam prawde...Mam na to dowody zreszta nie tylko ja(Bo gdy stał z kumplem na moście[tam od 2 lvl] to stawił armie klonów nicki takie:magebombe,magebombf,magebombs itp...Był on tylko on i kolega i krzyczeli chaos a za 2 razem przylapalem go samego na polu obok mostu dla pacc i stawil klony i byl sam a gdy tylko mnie zauwazyl klony znikneły...Więc jak moge napisać do GM'a ?:confused: |
ctrl + r
:) |
Magebomb...hehe xD
Niedawno opublikowano darmową jego wersję i prawdopodobnie będzie takich przypadków więcej. |
tylko szkoda ze juz nie mozna tak fajnie zdjac jakiegos haj lvla przez to ograniczenie ataku przez kilka sekund po zalogowaniu... smiesznie bylo:)
|
Cytuj:
Cytuj:
Srry za offtop ;) Btw. up: cieszyłbyś się, jakbys na 200 lvl padl od 15-stu 8lvl? ;] |
Cytuj:
@topic Pewnie sprawdzał czy to działa ;< mgb sux |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:38. |