![]() |
Nabór do rodziny Dexorów !!
Dexor's Family Przestałeś grać w tibie z powodu hacka (czy czegoś innego.. ) chcesz od nowa zacząć grać ale nie chce ci się od nowa zarabiać kasy, eq na rooku itp.. ZAPRASZAM !! Info - Świat - Libera Nazwisko .. (np Stazek Dexor albo sork of de dexor :P ) (specjalnie takie głupie żeby akurat nie trafić na jakiś nick :)) Wiec tak warunki dojścia do rodziny... 1. nie będziesz ciągle pisał "dasz jakies itemy lub kase !!" odp "pomogę jak będę mogł" 2. 1 osoba która napisze do mnie tutaj na pw dostaje eq na rook'u (chain armor, studded legi, Carlin Sword, Boots, Legion Helmet... po zdobyciu 8 lvl'a (nie interesuje mnie czy zostajesz na rooku czy nie) oddajesz osobie która jest online na rook (7lvl-+) nastepna robi tak samo itd jesli nie bedziesz miał komu dać napisz do mnie .. "Druid of the dexor" wejdę na noob konto.. i tam dasz itemy jeżeli wejdzie osoba a eq będzie u mnie daje jej eq :> jeżeli mnie nie ma a chcecie eq napiszecie do innego goscia (ustale 3 osoby) które będą miały dostęp do mojego noob konta !! 3. Jestem Bardzo często online jestem druidem po jutrze będzie monker... (ja) aktualnie 15 poziom (expie do 2 w nocy) wiec mam nadzieje wbić 20 :) 4. jeżeli ktoś pisze Hunted itp pisz odrazu do mnie !!! mam dużo przyjaciół :] 5. jeżeli chcesz napisać masz za mały level.. wyjdź i nie wracaj zrób to samo ^^ 6. max może być 10 osób (narazie) jak rodzina sie rozsławi to będzie 15 ! 7. gracze z premium account są bardzo mile widziani :) 8. jeżeli kogoś bije pk.. a ty expisz .. gówno mnie to interesuje co robisz MUSISZ POMÓC (prawie zawsze chyba ze czas dojsia bedzie równy 20 minutom) =] 9. jeżeli kogos zabił pk pisze do mnie i zbierzemy sie o podanej godzinie i idziemy go ubić 10. jeżeli nie ma powodu nie ubijamy !!! będzie to karane !! (od 20 levela) !! (to nie moja zasada tylko zasada gildi pachrament secret force !) 11. naszą tzw gildią podstawowa jest parchament secret force.. jest ona od 20 lvlu na 20lvlu placi sie 2k na 21 2,1k itd 12. na 50+- odyssey academy (to jest przyszłość :evul: ) no i to chyba wszystko 13. masz 3 formy pisania (tutaj/pw/w tibi) 14. Lista osób 1. [CHAR]Druid Of The Dexor [/CHAR] (leader ja ^^) (druid) 2. [CHAR]Adrian Dexor[/CHAR] (kolega z saphiry..) (palladyn) 3. [CHAR]Voytas Dexor[/CHAR] 4. [CHAR]Vian de'Dexor[/CHAR] 5. [CHAR]Nowik Dexor[/CHAR] 6. [CHAR]Psyho Dexor[/CHAR] 7. 8. 9. 10. ilość miejsc będzie zwiększana z czasem.. Bardzo prosze pisać zależy mi bardzo na tej gildi.. aha cos dla pallów o royal speary na 25 nie ma problemu pojde do ank i załatwie :) no to pisać powtarzam 1 osoba dostaje eq na rooku itd |
Heh, bardzo oryginalne zasady ;) 15 lvl ma bardzo wielu przyjaciol, bedziecie scigac pkerow, grasz do 2 w nocy? rl life dude !! :) btw co jest w tytule posta? Nabów do nowej rodziny?? :D pozdro
|
Szukasz graczy czy jakiś "nabów" ? ;]
|
Popraw błędy ortograficzne bo nie licząc tytułu znalazłem 25 w treści, a w ogóle zasady są bez sensu i wyjątkowo durne.
|
Powodzenia. Nie znasz życia. :D:D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |