![]() |
Okradziony "Tibijczyk"
" Gra "Tibia" doprowadziła 20-letniego gracza do takiego stanu, że był gotów zgłośić Policjii doniesienie na innego - 14-letniego gracza Tibii, który rzekomo skradł mu ekwipunek z jego wirtualnej postaci."
http://www.milanos.pl/mp3.php?cat=9&id=9107 Moje zdanie jest takie ze gdybym miał numer tel do gościa który mnie hakna to inaczej bym z nim rozmawiał :) |
Ja bym to zgłosił dostawcy internetu tego 14 latka bo script kiddie trza tępić...
Najbardziej mnie rozwaliło to z "nielegalnym numerem" xD @Edit Ten gość jest z Guardiii...hehe xD |
Święta racja...
Koleś ma racje, a mama to dziecko jeszcze broni... |
Ona myśli że to jest gra tylko dzieci :D
Przecież ludzie zostają zchackowani tylko przez siebie... Ale mogę go trochę poprzeć i pogratulować że miał odwagę dzwonić do takiego małego frajerka i żądać zwrotu przedmiotów na dodatek przed mamą :D |
Cytuj:
|
@up
Mogl powiedziec ale tego nie zrobic. @Topic: "A skad Pan ma nasz numer?" :D |
No cóż, koleś w pewnym stopniu miał rację, bo go okradli elektronicznie, a tio już hakerstwo więc nawet jakby ukradli mu konto w banku to też mógłby zadzwonić do nich i grozić im policją.
btw.Sozemego? i co twój post wporwadził do tematu? Bezsensowny spam i nabijanie postów. |
bylo ale mozna posluchac znowu :D
Ps nie kupujcie nic od ranestfena na guardii (strszny zyd) np sov po 1.3kk to ten 2.2kk i nie spusci nic ;o. I wogole zawyza ceny jak pervalidus czy sucurs :P |
Roflmao... tu tu, ru, ru, ru! Roflmao~!
Dawaj, Rafał, dawaj! Dzieciak znajdzie w gógle jakiś program i myśli, że jest kozak. ;> |
Było, ale imo ma rację. Była też druga rozmowa (a może to ta sama, nie wiem, wysłuchałem tylko początek i wyłączyłem), gdzie rozmawiał z ojcem, ten okazał się w porządku, potępił zachowanie synalka.
|
Żal mi rafała płonkowskiego ;)
ja bym sie nie przyznał ;p |
@Donas, a masz ten link jeszcze, do tej drugiej rozmowy? :D
@topic: Gz dla tego kolesia, jestem zajebiście ciekawy czy ta rozmowa przyniosła skutek i czy odzyskał itemy. Btw. Ciekawe czy wiedzieli, ze nagrywa rozmowe... |
Cytuj:
@Zresztą niech sie koleś cieszy że ten "okradziony" ma tylko jego nr tel. a nie adres domowy, choć jeżeli ma już tel to nie trudno o adres o ile nie jest nr zastrzeżony xD. A tak swoja drogą Gz dla Rafała, ja bym nie wiem co wybrał odzyskać itemy czy być zmuszonym do rozmowy z tak kumatą mamuśką:D |
Cytuj:
|
Nie dziwie się mu. I tak rozmawiał bardzo kulturalnie.
A ta ma matka to jakaś idiota. Koleś kulturalnie mówi jej, ze jej dziecko okradło go w grze, a ta jemu piepszy ze jej syneczek, tylko gra w tą gre, nic wiecej, tylko gra ^^ A najlepsze jest koniec ^^ ona zaczyna mu wmawiać ze "nielegalnie" zdobył jej numer <lol2> ^^ |
14 letni noob który zanlazł keyloga i sie zabawił >,,>
"w takie gry to prosze pana sie nie gra" xD 20 latek rox~~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
"Rotfl" to moj komentarz na temat tego nagrania, nie widze w tym ani krztyny spamu. |
świetne! xD, ten 20-latek ma gadane, chociaż się trochę pogubił z tym legalnym sprzedawaniem charów na allegro i o tym, skąd miał numer, 1200zł na drodze nie leży, gówniarz to złodziej, a takich trzeba tępić.
|
Ta... na pewno wkręta jak słynne "w pani domu jest bomba" i wszystko było ukartowane.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |