![]() |
Windows
Mam takie pytanie bo ja mam windowsa xp pro na plycie. Na kompie mam tez windowsa pro ale nie z tej plyty bo mi kolega taty instalowal ze swojej. Chcialbym przeinstalowac sobie go ale jak wkladam ta moja plytke to wyswietla sie komunikat, ze na kompie jest nowsza wersja niz na plycie i sie nie da. Ktos wie jak zainstalowac??:o8o
|
Wkładasz CD, bottujesz na starcie, dajesz format partycji z windowsem i po problemie...
|
zadzwoń do kolegi taty
|
Afff nie mam numeru, a ktos by mi mogl to dokladniej opisac co i jak bo ja nigdy nie instalowalem Windowsa :baby:
|
Cytuj:
A bez instrukcji to sobie raczej nie poradzisz, tym bardziej, że przy formacie nidyrydy przeszukiwać neta w poszukiwaniu pomocy więc... szukaj numeru albo kogoś kto przyjdzie i Ci formata zrobi... aVe |
btw po co ci instalowac windowsa skoro niby ten co masz jest nowszy?:S
|
Bo mi komp wolno chodzi! A wirusa nie ma bo robilem 2 razy gruntowne skanowanie systemu!! I jeszcze bym chcial miec windowsa na osobnym dysku a mam na D:// razem z innymi programami i grami X(
|
Zadzwoń do pomocy technicznej Microsoftu. Z tego co wiem to jest darmowe.
|
Fylsleynox wiemy ze masz pirata ;) (dlatego ci nikt nie pomoze)
@down i te 80% nie otrzymuje pomocy ;P |
Cytuj:
|
Przycisk "Del" na starcie systemu wchodzisz do biosu zmieniasz bootowanie systemu z HDD na Cd Rom/Dvd Rom. Wtedy włącza się instalator windowsa a tam postępujesz zgodnie z instrukcjami.
|
Nie piszcie mu jak to zrobić - lepiej spróbujmy wszyscy poszukać numeru do kolegi jego taty...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07. |