![]() |
Zagatka? Serpentine Tower
Jak wiemy w Serpentine Tower w ankh mozna otworzyc fire elementala, tam na miejscu fire elementala jest dzwignia która otwiera e-walle i otwiera djina gdy juz zabijemy tego djina to tam sa enegry fieldy pod jednym jest dzwignia to czeba uzyz destroy rune (czy jakos tak;p) gdy juz zniknie e-field to pociągamy za dzwignie i teraz jest problem co ta dzwignia robi ? otwira vampa- nie , otwiera behe- nie , i to moze byc własnie jakas zagatka to moze byc związane z jakims nie dokączonym questem? lub cos w tym stylu , aha i jeszcze w tej konnacie są same rarki :) czyli np. boots of waterwalking , carrot of doom, bp of holding, frozen starlight itp.
moze ktos cos wie o tym ?? jak ktos niewiezy to moge dac screeny Screen: http://img510.imageshack.us/img510/2...erpenitpw4.jpg |
Zagatka? Ja piernicze jak można tak kaleczyć ojczysty język.
|
Nieda sie nic z tym robic to jest juz tam od bardzo dawna i jakos nikt sobie tym glowy niezawracal :p
|
12:00 Deby See[6]:moze nowa zagatka !
O ludzieee trzymajcie mnie :D:D |
tej dzwogni przed updatem nie bylo bo czesto tam bywalem moim msem fe uwalic.
|
Cytuj:
|
Gatka szmatka, nie żadna zagatka.
|
to ni huja nie wiem czemu jej nie zauwazylem, chyba nigdy energy fieldow nie zdjelem ;/ moze to ma cos wspolnego z tymi pustymi "coal basin"
|
Kto lubi za gatki?
|
A kto jest głupi, że nie umie rozczytać się z nieortograficznego pisma?
|
Wow
Naprafdem ćekawa zagatka!!!
a tak na serio... Naprawdę zwykła zagaDka. Straszne jak bardzo można upaść. Lepiej proszę o kogo poprosić o pomoc w pisaniu, albo lepiej przyłożyć się do ortografii. |
http://foteka.pl/full/ef6e5055e6da34...647f263fce.jpg
Nawet jeśli to quest, to chodzi o to by sie samemu dowiedzieć co i jak |
LOL8o NIE KAŻDY JEST KUJONEM KTÓRY SIEDZI I WKÓWA ORTOGRAFIE??
@up Naprawde żal mi ciebie Jak każdy uwarza rze to tylko jest dla ostoby to TEMAT DO SAMKNIENCIA |
Nie trzeba byc mistrzem ortografii oraz kujonem by najzwyklej w swiecie pisac poprawnie (w miare poprawnie w trudnych wyrazach mozna doposcic bledy)
Wystarczy sie conajmniej lekko zastanowic. Ale tworca postu zamiast robic duzo "gata". Bo zagadka powstala kiedys od slowa gadac - przez dodanie przyimka "za" na poczatku wyrazu . Nie ma slowa gatac gatanie gatka w polskim jezyku tak i nie ma zagatki. ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30. |