![]() |
Wielki Konkurs Graficzny
Chcesz dostac sie do Most Talented Artists?
Chcesz zdobyc respekt i szacunek innych uzytkowników? Chcesz byc znany i kochany naszym forum? Oto masz niepowtarzalną okazję, aby zdobyc te trzy rzeczy i nie tylko! Na co więc czekasz? Weź udział w naszym Wielkim Konkursie organizowanym przez MTA. Stań sie jednym z nas! Zdobądź podziw całego forum i Wielkiego Wielbłąda. Stwórz niepowtarzalną, oryginalną, niesamowitą, powalającą, albo po prostu dobrą grafikę i wygraj nasz konkurs! REGULAMIN
NAGRODY
Link do tematu na forum MTA: http://www.fallenheroes.ovh.org/foru...hp?topic=120.0 A więc zaczynamy! You can paint! I ty możesz zostac artystą! @News Termin oddawania prac został przedłużony do 16 września. |
Hmm... ale w jakim sensie logo? Chodzi wam konkretniej o napis z lekkim tlem graficznym, czy o jakas prace nawiazujaca do tematu MTA? Z Twojego postu mozna wywnioskowac wszystko, zas z postu Kuraja na forum MTA wychodzi na to, ze bardziej chodzi o napis. "Praca ma przedstawiać logo MTA. Technika dowolna, ale tak, żebym mógł wstawić zamiast napisu na górze forum" Pragne zauwazyc, ze owy napis znajduje sie w dosc waskim pasku. Wiem, ze pewnie wielu wezmie mnie za glaba, ale serio nie rozumiem do konca o co chodzi ;)
|
Cytuj:
@up- Zdaje mi się ze to ma być coś wielkości m/w obrazka z twojego podpisu i przedstawiać litery MTA/cala nazwę, wpisane w jakąś grafikę albo same. Chyba. |
Kiedyś miałem od nich zaproszenie o ile dobrze pamiętam... fajny konkursik swoją drogą.
|
Ano, niech to będzie gdzieś wielkości sygnaturki. Aha i nie musi to być tylko ładnie wykonany napis, możecie też dać jakiś prosty symbol.
|
Hihihi postarajcie sie na najlepsi wkroczą w nasze progi i bedą smierdziec tak jak my ;(
|
Zapomniałem wstawić prostego symbolu ";[".
http://img338.imageshack.us/img338/7285/beztytuulb3.png Moja praca. |
Cytuj:
|
@LolnY
Jesli chcesz byc zabawny i trendy, to idz sobie spamowac w owion'ie. W tym temacie nie potrzeba ignorantow i idiotow. W sumie, powinni takim osobom dawac warny, albo jeszcze cos innego. @topic A ja mam zapytowywanie odnosnie kolorystyki. Czy ma ona byc bardziej kierowana pod kolory forum, czy moze jak nam sie chce (nawet czarno-biale)? Wystarczy zamiescic prace tutaj, czy rowniez wymagane jest umieszczenie pracy na forum MTA? No i poprawcie niektore punkty regulaminu, bo mimo wszystko rozmiary prac nie sa "dowolne". Moze inaczej - ustalcie jeden post konkursowy, bo Twoj i Kuraja dosc znacznie sie roznia. |
Cytuj:
|
Ja chce jeszcze tylko zaznaczyc, ze ten post jest zupelnie zle napisany. Nie wiem, czy owa range otrzymam na forum tibia.pl, MTA, czy na obu. Ogolnie po wnioskowaniu obu postow (tibia.pl i MTA) ciezko uzasadnic caloksztalt tego wszystkiego. Jak widzisz, ciagle ma sie ochote zadac jeszcze jakies pytanie odnosnie konkursu. Mogliscie to troszke lepiej przygotowac, zeby czlowiek nie musial glowkowac o co wam chodzi ;)
|
Rangę oczywiście na naszym forum, chociaż... myślę że dałoby się coś zrobić i tutaj. Nie krępujcie się zadawać pytań, chętnie odpowiem.
|
Cytuj:
Wiem, upierdliwy jestem. |
szczerze mowiac to ja mniej wiecej bym skumal o co chodzi ale przydalo by sie jakeis info wiecej (wymiary, format, co oznacza skrot MTA bo moze nie kazdy wie?? o.0 etc.) no i stanowczo skorygowanie wszystkich bledow z 1 postu...
rozumiem ze koniec wakacji przytlacza ale bez przesady =p to tak jakby oglosic konkus "zrobcie cos" a potem mozna narzekac "no fajnei fajnei ale mialem na mysli cos innego" =p pozatym jakbym byl nie zorientowany o co chodzi to po przeczytaniu "Chcesz byc znany i kochany naszym forum?" bym sobie dal spokuj.... a jak nie to po doczytaniu do konca nie wiedzialbym juz nawet gdzie mam plecy :P @up a widzisz kto zalozyl tu ten topic? swoja droga nie az tak bardzo upierdliwy -_- |
Dobra, będę gadał ze Sławkiem to dopilnuję żeby wszystko popoprawiał. Do tego czasu ewentualne zgłoszenia tutaj też będę brał pod uwagę.
|
wy jesteście podobno zajebiaszczymi grafikami i nie możecie sobie poradzić z logiem ^^? chyba, że to taki gest z waszej strony :D
|
@up
Wysil te swoje szare komoreczki i pomyśl troche. A najlepiej poczytaj o co tu chodzi... |
@ Vekegi bez kitu wysil troche swoje szare komorki....
dam Ci hinta jedno logo + kilka osob ktore by chcialo je zrobic i kazdy bedzie sie faworyzowal = ??? |
o nje yestescie przezayebisci :< kurcze co za gest z waszej strony :<
ale fakt faktem, moglibyście urządzić taki konkurs wśród członków MTA :] |
My nie musimy nic robic :baby: mamy swoich ludzi od tego :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:17. |