![]() |
Polskie prawo: strona internetowa to czasopismo
Witam!
Kiedy przeczytałem ten tekst to aż mnie "zgło" w pół. Ukryty tekst:
Niedługo będziemy płacić za opalanie się na słońcu oraz za picie herbaty w miejscach publicznych. Szczyt głupoty... |
Rotfl, uciekajmy z Tibia.pl zanim nas zamkną...
|
Spoko 40 złoty to nie dużo nie zamkną tibi.pl, ten poniżej jest z dobreprogramy ;]
Cytuj:
|
jak to w tv puszczali to sie smialem ^^
|
Ale my mamy zajefajny kraj. :D Idę zamknąć moje forum, bo mnie zgarną za "posiadanie niezarejestrowanego dziennika".:D:D:D
|
Brak słów... Mogę to skomentować tylko w jeden sposób:
O My Gy! Wu Te Ef? Niepowtarzalne przepisy znajdziesz w Polsce ;] |
Takie rzeczy to tylko w Polsce...
|
Cytuj:
|
|
Eh... w jakim my kraju żyjemy... rząd nie patrzy 'po ludzku' , tylko z perspektywy
zasad, kodeksów. Pamietacie w TV jak dzieci z domu za nogi wyciągali od ojca bo ten "molestował"* ich seksualnie? Tego co oni wyczyniają nikt nigdy nie pojmie.... nawet nasz Romuś. *Dzieci uciekały od matki do ojca, bo to właśnie ona robiła to, co zarzucano jej mężowi. |
Zaczyna się rok szkolny. Najwyższy czas rejestrować zeszyty.
|
;o
a to ci klops! paranoja. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A co za tym wszystkim stoi?!! Prawo prasowe z PRLu... Prawo nie uwzględnia u nas czegoś takiego jak strona internetowa/blog itp dlatego trzeba było to gdzieś upchać, a skoro strona internetowa jest aktualizowana i zawiera treść pisaną którą ludzie czytają to dlaczego z tego nie zrobić czasopisma?!! I tak oto z powodu braku przepisów dot. mediów elektronicznych mamy taki "bajer" chyba unikatowy w skali światowej 8o Cieszmy się! :>
P.s. a Rząd i Sejm mają ważniejsze sprawy niż nowelizacja prawa do norm społecznych, wolą się nawzajem aresztować, kłócić i zbierać za to jeszcze horrendalne diety... -.-" |
pffff... a niby za co mają budować polskie autostrady?
|
W rządzie są w ogóle pojebani ludzie...
|
Jak widzę takie wiadomości to czasami przestaje tęsknic za Polską
i nie zdziwię sie jak w najbliższych dniach zobaczymy to w zagranicznych wiadomościach i będą mieli następny powód aby sie z polski pośmiać |
Tja, i jak tu być patriotą.
|
Co wy chcecie? Oprócz krajów gdzie w parlamencie/sejmie/chuj wie w czym idą na gołe klaty, to lepszego kabaretu nie znajdziecie, choć akurat w tym przypadku mówimy o książeczce z dowcipami.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |