![]() |
[youtube] piekny film !
oh... pod koniec tego filmu zachciało mi sie płakać :D
nie wiem czy był juz ale looknijcie Kliknij Tutaj super film ! Coment's Please |
Oglądałekm było na tibia org pl
Bye |
0o0o nice nice:D Film wymiata;]
|
ehh było.pl
|
Trzeba by bylo ten film pokazac cipsoftowi moze by cos zmienili , zobaczcie jak muzyka dodaje nastroju , inteligentne wypowiedzi bohaterow buduja tez grywalnosc , wszysztko swietnie zgrane i szkoda ze w tibi nie ma takich questow ;(
-BYLO!... |
może i było, ale ja nie widziałem.
Na prawdę film świetny... Brawo. |
GZ filmik (fajne efekty dźwiękowe), super (granie na gitarze), film bardzo fajnie się ogląda szczególnie jak wkracza "Cyros". Super też było kiedy "Eo" postanowił się zemścić! Naprawde GZ i jeszcze raz GZ film!
|
Przecież to już było ... tu na forum
|
Super filmik ^^ Gz
|
filmik super , ;( płakać sie chce na koniec xD
|
Roleplaying R.I.P.
1997 - 2006. |
Ja to pierwszy raz widzialem... Fajne :P. Wlasnie to wyroznia Tibie od innych gier MMORPG...
|
Podczas oglądania tego filmiku można zobaczyć jak wygląda Tibia! Ktoś robi sobie miły wypad żeby pobawić się z kumplami (i dziewczyną). Aż tu nagle przychodzi super pro ivul pker i wszystko szlak trafił... :(
@Edit Najlepsze jest z treningiem :D |
I ten "Requiem dla snu" w decydującym starciu...
I tak się nie zaloguję do Tibii, bo zobaczę conajwyżej "LEAVE NOOB I HUNTED HERE" albo "FRI ITANZ PLAX!! PL?". @ edit: I takich ludzi w Tibii więcej. Napewno nie zrobił tego dzieciuch typu "TATA KUP PACCA!" a za pare miesięcy "PAY 100K OR HUNTED NOOB", bo by akcja leciała na OTS'ie z mega spawnami Orshabaali a neo-kid waliłby w nie pięciocyfrowym exori mort. |
1szy raz widze ten film, bardzo fajny ;-)!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |