![]() |
150ek i 120ek owned by SB
|
Hahah
<brawo> Nareszcie SBecja wzięła się za fragowanie ;] Good work, oby tak dalej |
No cóż... fragi ładne, sam sposób rozegrania akcji mi się spodobał, a 2, co by nie mówić, dobre fragi napewno dobrze uwieńczyły niezły mass : ) Widać że wkońcu ktoś nad tym panował. Jednak... przegrywając 11 - 39 nie możecie pozwolić sobie na głupie dedy bo wojna się jeszcze absolutnie nie skończyła, a stopniowo zabijać po paru turtli i będzie rox. Do opena jak podchodzić to ze 100% zgraniem z hiszpanami i TRZEŹWYM liderem, bo takowego brak wiadomo do czego może doprowadzić [odsyłam do ostatniego... ni to massa, ni opena] ;)
Powodzenia życzę. |
heh ladna akcja :D spodobalo mi sie^^
|
LOL, co robił ten 150EK to ja nie wiem, nie był w trapie i sobie stał w miejscu, a nawet jak był w trapie mógł z niego wyjść wystarczyło kogoś przesunąć, nie wiem, może się modlił, potem jego modły zostały wysłuchane bo pojawił się w świątyni ;;.
|
Film jak kazdy film SB _/ HAIL!
|
Jednym słowem nice ;)
|
Fragi ładne
Ale nie widzę sensu expienia na d lair podczas wojny.. Nawet nie ma jak uciec.. |
SB good work
nareszcie cos sie dzieje :D musicie wygrac :] |
Zal...
Powiedzcie mi wszystkich levele bo wygladaly na duze a tyle sie meczyc z 120ek... Szczerze nie zbyt mi sie filmik podobal, Nie mogliscie zrobic pozadnego trapa ani zlozyc nikogo na combo... Macie chocisz Vent/Ts? |
@up
racja film nudny maax tylu was bylo a nic zrobic nie potrafiliscie zal maax...nawet good combo nie umiecie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |