Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Dragon Lord solo (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=14595)

Wymiatator1337 17-10-2004 22:11

Dragon Lord solo

moj pierwszy filmik na TibiCam, niemialem co wymyslec wiec pomyslalem ze nagram jak soluje DL'ka. ;)

Tu macie link:
www.wymiatator.neostrada.pl/filmiki/DL*****

Vicious Phoenix 17-10-2004 22:17

Fajny filmik, tylko dlaczego ***** pliki .rec są wystarczająco małe by zamieścić je w necie, a co niektórzy mogą mieć podejrzenia co do plików formatu *****

Fett-Maniek 18-10-2004 07:59

Tylko nie Z.I.P

Ja mam duze obawy wiec dopuki nie bedzie .rec nie ogladne tego...a szkoda
Fett Maniek 19lvl 34mlvl Azura Lodz

Razoth 18-10-2004 08:21

Właśnie po co zamieszczasz filmik spakowany??? Nikt nie pakuje filmików do tibii bo one są już wystarczajaco małe. Ja też nieściągnę dopuki niezamieścisz normalnego filmu.

King Karol 18-10-2004 09:11

Szkoda

Chętnie bym sobie obejrzał ale był kiedys taki temat w filmach ze w zip moga byc wirusy i dlatego nie sciagam do puki nie bedzie rec.

Neraska

Danonek 18-10-2004 10:11

Czlowiek z dobrym sercem :D

Dlatego iz mam dobre serce ;p niach niach
Zamiescilem tego recka jeszcze raz ale jakko *.rec ;D ehh
http://danonek_878.w.interia.pl/recki/DL.rec

kemotk2000 18-10-2004 13:11

A czemu teraz Ty dajesz film? Ten co zamieścił ***** to też Twój profil? To czemu zakładasz konto nowe an forum wdniu, w którym wklejasz tu film *****? :P

mateomen 18-10-2004 13:17

Omg!!!

ja sciagalem filmik ale dlugo sciagalo wiec pomyslalem ze scaigne ten zip i czyli mam teraz key logera???

omg !!! prosze o odpowiedz !! :( :(

czarQ 18-10-2004 13:20

****a dlaczego interia ? Transfer 0.5kb/s yeah. Wes w*** to na lycos albo na inny serwer

czarQ 18-10-2004 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mateomen
ja sciagalem filmik ale dlugo sciagalo wiec pomyslalem ze scaigne ten zip i czyli mam teraz key logera???

omg !!! prosze o odpowiedz !! :( :(

Boze czy wy sie nigdy nie nauczycie ? Nie, niemasz keyloggera jesli nie uruchomiles pliku .bat albo ***** albo podobnego gówna ... najlepiej polecam wogóle nie rozpakowywac tego zipa

mateomen 18-10-2004 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czarQ
Boze czy wy sie nigdy nie nauczycie ? Nie, niemasz keyloggera jesli nie uruchomiles pliku .bat albo ***** albo podobnego gówna ... najlepiej polecam wogóle nie rozpakowywac tego zipa

ale ja ogladnolem juz filmik!!!!!

czarQ 18-10-2004 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mateomen
ale ja ogladnolem juz filmik!!!!!

Nie bylo tam zadnego pliku oprocz pliku .rec ? Jak nie to nie masz sie czego obawiac ;o

mateomen 18-10-2004 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czarQ
Nie bylo tam zadnego pliku oprocz pliku .rec ? Jak nie to nie masz sie czego obawiac ;o

eh niebylo byl tylko filmik:] thx za wszystko bo wczoraj mojego kumpla hakneli i mojego brata 32 elite :( 160 k w plecy niechcialbym byc i ja hakniety
20 sorc
valoria
35 mlvl

mateomens

Cycek-Argeson 18-10-2004 13:35

Wowo...

Na poczatku mowie pozdrowienia dla DRAGON KUTIEGO I GROCHA PALANTA :P :D
Super z D-lancem dla :P a jak wracal to z draga serprnt sword wypadl hehehehehehehheeheheheheh:P:D:D:D

\O/ ¬_O GIVE ME YOUR CASH!! :D

Stu 18-10-2004 20:47

Ludzie, zdrowa podejrzliwość to dobry objaw, ale mania prześladowcza już nie... Plik ściągnąłem, obejrzałem, i tylko mogę pogratulować autorowi skilli. STARY, pierwszy raz w życiu widze coś takiego:)

Pozdrawiam.

Wymiatator1337 18-10-2004 22:04

Dzięki Stu ;)
A do wszystkich innych podejżliwych:
niewiem czemu ale jak zamieszczam plik .rec na swoim ftp to gdy wpisuje linka, zamiast sciągać plik to się on otwiera na stronce jako dokument.
Jakby ktos wiedział czemu tak sie dzieje to napiszcie mi prosze co musze zrobić aby było inaczej.

W każdym razie macie link:

www.wymiatator.neostrada.pl/filmiki/DL.rec

Wyzzer 18-10-2004 23:03

Dla tych co to by potem nie pisali: "jak klikam na tego hiperlinka to mi sie jakies chinskie znaczki pokazuja, help plx plx", to mowie:

1. Klik prawy przycisk myszy (RBM)
2. Zapisz jako...(Save as...)
3. Jako wszytkie pliki po czym piszemy koncowe .rec (np. Wymiatatordl.rec).

Lól XD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:58.