![]() |
Co na Wywerne
Mam pytanie co lepiej powinien zabrać 20 Knight ze skilami 60/60 na Wywerne dla sportu Ihy, czy Mana fluidy? I ile? A może jedno i drugie? Eq: K set, Dark Helmet, Dragonka, Fur Bootsy, Dwarfen Ring
|
Raczej same manasy powinny starczyć a najlepiej chodzi się na 20 lvl z kolegom pallem prawie żadnych strat nie ma... A dla sporty weĽ manasy nawet podejrzewam, że z dwarfen ringiem i jak będziesz stał na ukos możliwe, że żadnego manasa nie stracisz albo góra 1-2;).
Powodzenia. Zależy to też od tego z jakiej broni zamierzasz bić?? |
W wyvernie najbardziej denerwuj±cy jest poison, a silver amulet wacka daje.
Zakładam, że walisz pałk±/toporem i masz broń 31 ataku. Jak lałem wyverny fire axem (61 skill), to schodziło +- cała mana na exurę + na koniec exana pox, czyli jakie¶ 180-200 many. Na 20 lvlu masz o tyle Ľle, że zostało Ci np. 15 many, a max masz 95, więc manafluid da max 80, czyli sporo poniżej ¶redniej. Ja na Twoim miejscu używałbym life ring podczas walki, a dopiero do dobicia założył dwarvena. Ihy mog± się przydać jeżeli będziesz miał pecha (czasami wyverna potrafi waln±ć za 80+ dobrze uzbrojonego knighta). |
@up
Mam Crimson Sworda ale mogę też zabrać bright sworda bo mam w depo. Aha chcę i¶ć sam i mam zamiar i¶ć na resp koło Carlin(ghusland) |
Cytuj:
|
weĽ se bp uh i styknie
aha i jeszcze jedno , kup se crown helma hociaż bo na 18 lvlu latać a darkiem to przesada |
Cytuj:
|
Co do up i 2up
Jak bym miał 4 m lvl to bym napisał ile mam zabrać "UH" nie "IH" Cytuj:
|
Ja mam 19 knigta ze skilami 75/76, p set, soldier helm, guardian shield, orcish axe do dyspozycji mam uhy i ihy, opłaca się bardziej solo, czy z qmplem, oczywi¶cie nie knightem. Aha i nie mam zabardzo kasy więc eq se niedokupie...
|
Ihy wystarcz± , life ring też by się przydał
|
Drexado:
Najlepiej będzie z pallem co¶ około 20 lvl i 60 dista, oczywi¶cie bijecie obydwaj;), nie będzie żadnego waste na byłem na 14 lvl skille po 60/60 z kolegom na 29 lvl który miał 72 dista(bił z royal spears) i nie miałem żadnego waste szedł 1 góra 2 manasy na 1 wywerne i od czasu do czasu się ihałem, oczywi¶cie weĽ dwarfen ringa manasy (ihy albo uhy), co do loota zależy od szczę¶cia raz wypadnie kilka WoI i wywern fangów a raz nic:)... |
Pytanie
Czy ja 18 pall skile 58/43 (nadal skiluje) i mój kumpel 15 knight skile 55/50
damy rade wyrvenowi ? co zabrać ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |