![]() |
>>>>>>>>>>!!!!!!!Tibia to narkotyk!!!!!!!!!<<<<<<<<<
Hej ludzie tibia jest narkotykiem, trzeba się leczyć!!!!!! Ja w tibie ni gram bo to nudna gra w dodatku bez końca!! MUSICIE IŚĆ NA ODWYK
|
no cóż gdyby ta gra miała koniec to i tak by nikt jej nie chciał przejść:P a leczyć musisz się ty
|
a) już był taki temat
b) skoro nie lubisz tibii to poco tu piszesz Krowy doić! c) jak by się tibia kończyła to by ją w sklepie na płytach sprzedawali Na odwyk idź se sam |
lamko nie jest narkotykiem
1.dlatego niema konca bo by byl nieograniczona ilosc playerow np war3 itp 2.ty się lecz 3.tibia nie uzaleznia jest nudna tylko na poczatku!! |
i teraz pewnie kazdy kto wejdzie na ten temat bedzie bluzgal tego kolesia :)
pozatym to nie jest narkotyk bo narkotyk co cos co sie bierze i po tym masz odlot :P i zazwyczaj jest to cos co jest pochodzenia chemicznego lub naturalnego :)) |
LoL, ja se gram od miesiąca i się oduzależnięłm :D na poczatku noodna gra a potem 24h na dobre komp ON :D:D:D:D Ale teraz spokojnie 2-3 godzinki dizennie i po sprawie :D Ale serio nie wolno się uzależniać trzeba się opanować
|
Popieram. Tibia jest narkotykiem, ale nie sądzę aby ktokolwiek chciał iść na odwyk:)
|
ale co wy gadacie przeciez to w 100% nie jest narkotykiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Tibai jest i nie jest narkotykiem...jeśli chcesz sprawdzić czy jesteś uzależniony....wyjmij kabel interentowy na tydzien jak wytrzymasz jesteś w :)) porzo
|
no ale czemu odrazu od calego internetu ? 8o
|
Powiem jedno tibia jest wolno działającym narkotykiem:
Pierwszy raz gdy zagrałem nie spodobała mi się pomyślałem że jest to gra taka sobie. Gdy się nudziłem to zagrałem jeszcze raz, potem mogłem jeszcze wytrzymać. Później gra zaczeła mi sprawiać wielką przyjemność Teraz gram: Poniedziałek-Piątek: 5:00-6:00 rano między 15-20 popołudniu Sobota-Niedziela: 5-10 rano 15-22 wierczorem O zapomniałem powiedzieć że mam troje rodzeństwa. |
Tibia strasznie pochałania
|
no tak ale nie jest narkotykiem
|
Ale czy narkotykiem to bym się kłucił
|
no wlasnie to nie jest narkotyk bo sie go przeciez nie bierze dozylnie czy wciaga nosem
tibia jest poprostu siodkiem uzalezniajacym a nie narkotykiem |
Ma poprosty dobrą grywalność
|
no wlasnie i nie mowcie ze to jest narkotyk !!!
|
ja to sobie codziennie jak siedzie w budzie mysle jak to wroce do domu :/, wlacze kompa :), i odpale tibie :D
|
no nie tylko ty tak myslisz :))
|
gówno prawda , tibia niejest narkotykem ja gram nie bo musze tylko bo chce :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |