![]() |
The Noob Level Exam - Jaki jesteś ? ;]
W tym temacie postanowilem przetlumaczyc na jezyk polski test, ktory ma za zadnia sprzwdzic kim jestes ;]
Oryginalnie napisane przez [CHAR]Johnny Fox[/CHAR] Inhabitant of Honera Profession: Master Sorcerer Level: 26 Adept of the [GUILD]Arcane[/GUILD] Cytuj:
POWODZENIA! 1. Stoisz przed wyborem nowego imienia dla swojej postaci, nazwiesz ja : a)Ebernall Oblifionas b)Uzyjesz swojej wyobraźni aby wymyslic nick ladnie brzmiacy w tibii. c)Użyjesz opcji 'sugerowana nazwa' d)Master of master 2. Chcesz sprzedać właśnie zlootowaną mace. Jeden z graczy jest zainteresowany kupnem jej. Jak będzie wygładala wasza rozmowa: a)Player B: chcę kupić twoją mace, ile za nią chcesz ? Ty: a ile za nią dasz ? Player B: 45gp to uczciwa propozycja nieprawdaż ? Ty: NOOOOOOOOOB!!!!!!1111 ignored! b)Player B: chcę kupić twoją mace ile za nia chcesz ? Ty: 90 gp albo narazie Player B: sory ale to za duzo, co powiesz na 45 gp ? Ty: dobra, trade tylko szybkoo prosze c)Player B: chcę kupić twoją mace ile za nią chcesz ? 45 gp to dobra dla ciebie oferta? Ty:tak Player B: dzieki d)Player B:mace plxxxxxxxxx 45 gp Ty: Jeżeli użyjesz mniejszej ilości znaków ''x'' może porozmawiamy o cenie Player B: *plzzzzzzz manz i gat onlei 45gold point Ty: A idź do piekła noobie z mózgiem wielkości orzeszka 3. Masz mało pieniędzy decydujesz się na: a)Iść poexpić albo porobic trochę magicznych run. b)Granie w 'fast-hand' z zasadą ''ty zaczynasz pierwszy'' c)Chwalenie sie swoim eq jakiemukolwiek graczowi mówiąc mu 'pokaz proszę swój armor, ja mam lepszy!!!!1111'' i kiedy on pokaże swój armor ty go kradniesz kładąc na niego same smieci d) Decydujesz zachowac honor... i palce. Twój hotkey ''FR1 1TANZ PLAXIOR'' spamujesz tym textem w depo póki nie dostaniesz muteda. 4. Expisz na ancient temple. Trafiłes na teren spawnu fire devila i widzisz 8 poziomowego knighta ktory ucieka przez mocno lejacym go fd. Co robisz? a) Zabijasz fire devila i ostrzegasz knighta aby byl bardziej ostrożny b)Za pomoc w zabiciu fire devila karzesz zapłacić. c)Blokujesz uciekajacego knighta i czekasz aż fd go zabije. Po czym sam zabijesz fd i bierzesz loot 8 levela. d)Decydujesz sie na otworzenie paczki Smatties(przypuszczam ze to jakies cukierki ;d) siadasz w rogu i patrzysz na uciekajacego knighta. e) (opcjolanie) fire devil zabija Ciebie 5. Zdecydowałeś byc aktywnym publicznie na Twoim świecie. Co robisz aby to osiągnąć: a) Włączasz Game-Chat i piszesz *''ZOMFG tajvan delivery got level 250!!!!!!!!!!'' b) Włączasz Game-Chat, help chat and trade channel spammując złymi słowami na GMa. c) Decydujesz sie pisać posty na forum i zostac znanym jako najwiekszy poster na forum d) Decydujesz sie wejsc na game i help chat aby pomagac w rozwiazaniu problemów innych graczy. Bierzesz takze aktywny udział w dyskusjach na forum. PUNKTACJA Pyt 1 a)4 b)1 c)1 d)3 Pyt 2 a)4 b)2 c)1 d)3 Pyt 3 a)1 b)2 c)4 d)3 Pyt 4 a)1 b)2 c)4 d)3 e)5 (umarłeś, nieprawdaż ?) Pyt 5 a)3 b)4 c)2 d)1 Twój poziom. 5-6 Pkt zaawansowany gracz. Jestes zaawansowanym, pomocnym i uczciwym graczem. Wiesz jak się kultularnie zachować w grze. 7-12 Pkt Normalny Gracz Jestes normalnym graczem. W wiekszości sytuacji zachowujesz się dobrze. Jednak czasami przechodzisz na ciemną strone mocy. 13-16 Pkt pół noob W wiekszosci sytuacji zachowujesz sie źle i łamiesz zasady. Nie jesteś całkowitym noobemale lubisz swoja noobska kulture. 17-20 pkt NOOB Jesteś noobem. Kradniesz rzeczy innych graczy. Nie wiesz jak dobrze sie wysłowić, wszystkie Twoje postacie powinny dostac namelocka. Łamiesz wszystkie możliwe zasady. 21 Pkt (extra level po zaznaczeniu e) w pytaniu 4) Noob Lord. Jesteś zaawansowanym... Noobem, zginiesz próbując zdobyć czyjeś eq. Nie gratuluje. Z dołu przepraszam za wszystkie błędy ;] Wszystkie texty oznaczone czerwona gwiazdka to texty... które są tak noobskie, że proszę nie wypominajcie, że ich nie przetłumaczyłem. Tłumaczyłem tak jak umiałem wszelkie poprawki prosze pisać na PW. PS: Starałem się aby test był w miare czytelny(myślę, że tak to wyszło) gdyż autorowi wersji oryginalnej angielskiej wyszło to trochę.... niewyraźne, no w każdym razie ja sie gubiłem gdzie jest nastepne pytanie gdzie sie kończy odpowiedź.... _____________________________________________ AUTOREM TEGO TŁUMACZENIA JESTEM JA. Zostało ono umieszczone tylko na forum serwisu tibia.pl Kopiowanie bez zgody autora zabronione. |
I tak pewnie wiekszosci wyjdzie, ze sa zaawansowanymi graczami, a w rzeczywistosci to noobki spamujacy o fri itenz a na dodatek posiadajacymi glupie nicki.
@topic Fajny test , nie chwale sie punktami |
Nawet nie czytajac punktacji mozna dobrac sobie tak odpowiedzi, zeby byc ultra graczem, specjalnie to wymyslne nie jest.
|
Link do oryginalnej wersji byl na hunted.pl wiec... postanowilem poprostu to przetlumaczyc ;d takie komentarze chyba jednak nie do mnie ;s bardziej byl bym otwarty na komentarze gdzie jakis blad zrobilem ;p
@UP Kazdy wypelnia jak chce... W koncu jak zaznaczy odpowiedz taka ... ktorej by w rzczywistosci nie wykonal eee oszukuje samego siebie.......... |
Test trochę denny, bo:
Pyt. 1: Najpierw się znajdzie jakieś ciekawe imię dla siebie, jeśli wszystkie będą zajęte, daje się Suggest Name (1 pkt) Pyt. 2: 10 gp tu czy tam cię nie zbawi (1 pkt) Pyt. 3: b,c,d, kto na to pójdzie? (1 pkt) Pyt. 4: A co może mieć ciekawego 8 lvl? (1 pkt) Pyt. 5: Człowiek o trzeźwym umyśle zaznaczy d (1 pkt) I tym sposobem zdobyło się najlepszy wynik, jaki można mieć. |
Jakim cudem mam 5 pkt ? O.o
|
ja mam 10 pkt . Czasami Trzeba być złym . Co to za świat bez zła i dobra .
|
Normalny gracz ;d
Czyli tak jak się spodziewałem... |
10 pkt. xD
Normal player :P czasem mnie korci na trap, nazywam to oczyszczaniem swiata z noobków ;p ofc. nie 8 lvl kina x,x |
Mam 5 pkt.8o (LOL, ja = wzorowy gracz...buahahahaha) U_u
|
8 pkt. Wszystko przez to trapowanie noobka :p
|
dobry ten test :D ;]
|
Cytuj:
|
@Marcin24
Napisalem juz, uzwazam ze kazdy wypelnia ten test dla siebie... Jezeli zaznacza odpowiedzi nieprawidlowe... oszukuje tylko i wylacznie samego siebie!!! |
5 Pk zdobyłem :D tylko na nova pisałem fri plate armior plax!!!1111 ale sie to zmieniło
Nie oszukiwałem |
Szczerze powiem - w pytaniu czwartym miałem rozsterke międzi A i D :P.
Ale wyszło wzorowy/normalny gracz - zależy co wybrał bym w w/w pytaniu. |
5 wyszło...
|
Brakuje mi tu "neutralnych" odpowiedzi.
|
Cytuj:
|
A ja mam 4 pkt ;<
Nigdy nie jestem aktywny publicznie (pytanie nr. 5) ;[ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |