![]() |
[Eternia]98 EK z rs'em pada.
|
Hahahaha.....ale mistrzunio z niego. Z RS'em w takim eq biegac to tylko mu pogratulowac.:cup:
|
Na bank juz tam do kompa płakał, albo klawiatura połamana.
Ja bym wywalil od razu do ktoregos npc na gorze, Cipsoft dał Cipsoft zabrał, a tak to sie pewnie potem czuł jakby go zgwałcili :P |
a moze przedchwilka nabil rs i niezdazyl zchowac eq :D
@down wlasnie tera sie skaplem :D |
Cytuj:
|
Br? blablabla
|
Moze mi ktos powiedziec jak odpalic filmik z TibiaCam TV ? bardzo prosze o pomoc; /
|
@up
Kliknac 2 razy na ikonke filmiku. @topic omg... Created: Jun 11 2003, 17:57:46 CEST i jeszcze sie nie nauczyl... @down po zainstalowaniu programu do wlaczania tych filmikow, przy pierwszym odpaleniu musisz wskazac sciezke Tibia***** ( zapewne masz podana do starej wersji) |
Cytuj:
|
O krwa! o.0 ale loot, ten EK z rs pewnie miał załamke, gdy się pojawił w świątyni ;D
|
Pomoze ktos ????
|
Żal :// ciekawe co zrobił po dedzie. ;/
|
CZEMU MI NIKT NIE POMOZE?!
wykakuje mi "Incorrecr Tibia version!" |
hhaahahahahh zalatwic go latwo ale zlapac go jak robil up down
niech rzaluje ze nie jest msem wtedy pizd ue i by nawial albo chociaz bana se wbil to by go uratowalo ^^ |
Cytuj:
Sciągnij nową ze strony http://tibiacam.tv/download.php klikając na Download Here. Po zainstalowaniu pewnie wyświetli Ci się okienko w którym musisz odszukać swoją tibie 8.0 Pewnie masz ją zainstalowana na C:\Program Files\Tibia Jak juz znajdziesz, dwukrotnie kliknij na napis "Tibia" z ikonką tibi obok. Mam nadzieję, ze pomogłem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Może ktoś napisać jaki eq mu wypadł choćby w ikrytym tekście bo jestem ciekaw a tibiacam.tv nie będe instalował
|
Cytuj:
ale skoro tak chcesz wiedzieć, wyślę Ci zaraz PW. |
Też jestem ciekaw tego loota a tibiacam nie będę instalować, jak ktoś ma czas to proszę o PW.
Z góry dzięki ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |