![]() |
Skull w domq
no to tak, zrobilem skulla na koledze i niechacy dalem aby szedl do domku, ku mojemu zdziwieniu.... druid wszedl mi do domq, jak to wyjasnic?
http://img172.imageshack.us/img172/642/lolon1.jpg @down Domek jest na "Andrealfus" ale ten skull to ja, moj noob char hehe @edit Jak wyszedlem z domq to juz wejsc spowrotem ne moglem |
to dosyć ciekawe , czyj to domek ? twoj czy tego skula ?
|
co z tego?? nigdy nie widziales w depo goscia z RSem?? Jak cie zaatakowal to po 5 minutach moze wejsc do domku -.-
|
ale on ma pz
|
ja swiezo skulla wlaczylem, exori vis i weszlem bez niczego do domq
|
wow, ale sytuacja xD!
|
Cytuj:
Protection Zone nie mozna miec, to sa miejsca do ktorych nie moga wchodzic Pkrzy -.- a jak gosciu z RSem bedzie mial dostep do PZ i zabije rata to automatycznie do depo wejsc nie moze?? -.- poprostu np exori vis zarzucil ale nie w kogos i moze wejsc -.- |
PZ znika po kilku minutach, natomiast RS zostaje na dłużej. Zawsze myślałem, że PZ znika razem ze white skulem,hm?
|
może masz racje
|
Ludzie!! Przeciez on wbiegł do domq gdy skull mu się kończył (migał) i strzelił ss... Czy to takie trudne?? Chyba Nie -.-
|
kladziesz fire fielda, wchodzisz do domku, ktos wchodzi na ffa, trudne? to tylko przyklad, tak samo mozna pojawic sie w temple ze w skullem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Więc się nie podniecaj , że super Tibijczyk jesteś |
nie niestety nie bylo ff
|
Cytuj:
|
Nie zwrócilem uwagi na battle... No to bankowo ten koleś był z nim w zmowie i wszedł na fire fielda - bo wtedy mozna sie ukryc w pz, a jak go rzucisz masz WALKE!!!
Lol nie ff ani inna taka runka to co -.- czlowieku takie bajki to "ekhm" wiesz gdzie mozesz z nimi isc... Łaskawie Wyrzucił Fire Bombe, Energy Fielda, Energy Bomb, Poison Fielda, Poison Bomb... PozDro Myśliciele!!! PS!! JuZ Ocenzurowalem!! |
Cytuj:
|
@up: spodziewaj sie ostrzeżenia jak ten post moderator zobaczy :S
@topic: nadal uważam że to iest super ekstra joke :< |
Cytuj:
Zapewne został wykorzystany sposób z fieldem ;d @2x up Sam jesteś fake >.> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:59. |