![]() |
Knight vs Wiverna i nie tylko...
Witam
Mianowicie mam 27 knighta ze skillami 60/60. Mam bardzo denerwujacy mnie problem :p chodze sobie na wiverny tym moim knigtem... zwykle uzywam manasow ale schodza mi po 6 manasow na wiverne i jeszcze jak zle pojdzie to 1-2 uhy X(. w zwiazku z tym prosze o taktyki ;) wale z bright sworda... i mam pytanie ten miecz jest od 30lvla i slyszalem plotke ze jezeli bede go uzywal przed 30 lvlem bede mniej walil czy to prawda? bo jezeli tak to kupie sobie wivern fanga ;p. PODSUMOWANIE :p prosze o taktyke na wiverne. prosze o odpowedz odnosnie bright sworda |
Co do miecza to prawda.
|
używaj wyvern sword a dopiero od 30lv bright sworda lepiej bedzesz walił niż z brighta!!
Down@ Zapomniałes dodać że exane pox wpisujemy po walce bo szkoda many 2 down@ każdy popełnia czasem błędy |
a moze jakas taktyka na wiverne? ;):p
|
Podejdź, nie stój na przeciwko żeby cię nie walła z poisen, bij mieczem i tyle ;)
|
stój na ukos, dwarven ring i najwaniejsze zawsze exane pox uzyj po zabiciu wyverny...
Dobij 30 lvl i od 30 lv bij z bs'a @Ujo "Wyvern sword" LoL~~ |
na full attack?
walic na full attack??? xD
|
- stój na ukos
- zawsze przed wejściem powinieneś mieć 30 many na antidote - full attack |
moje ostatnie pytanie...
czym sie leczyc i co zabrac :) mam 4 mlvl ;p |
Weź life ringa i lecz się exurą, a jeżeli nie nadąrzasz z ładowaniem many, to pij mf.
Ps. O UH nie powinienem wspominać, ale to się nosi ZAWSZE conajmniej 1 BP, choćbyś grał na no-pvp, bo zawsze możesz zacząć łapać co 2 sekundy laga na 2 sekundy i jakiś noobek Cię może odepchnąć od wyjścia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Profesja: Knight Świat: Danera Poziom: 18 Skille: 51/50 |
Dawno nie edytowałem mogę ci dać screena
|
wyobraz sobie ze wlasnie skilluje :) (do 70/70)
ale nie wrzucaj mi tak lubie emotki :) a zreszta skille to moja sprawa... |
Cytuj:
btw. Sama nazwa twojego chara odpycha ale cóż tam ;s @Edit a w twoim comencie to malo emotek jest ; d? @down Bardziej obowiązkowo jest dwarvena niż sword ringa, kiedy wyverna ucieka to trudno nie uniknać fali upijającej |
Cytuj:
Więcej nie da się wymyślić możesz ewentualnie wspomagać się czarami (jeśli masz PACC oczywiście), albo runami ofensywnymi. |
On sobie nie da rady bez wiekrzego waste xd
Mi 35 knightem 70/65 bs c set, crusadel helmet, medusa shield, boh szkoda tych 3 manasow jak sie zadko lotuje cos to poprostu szkoda... Ja Sam nie wiem gdzie expić pacc...Podpowiedzi ? |
Wbijasz 15 mlvl, kupujesz bp sd i bijesz.
|
Wyverny zostaw sobie na 55+ zeby mozna bylo z nich czerpac zysk nie tracac mf. Tak to jest mozliwe na good skilach na 3x wv kolo kazz.
|
Cytuj:
naucz sie czytac to jest knight najlepiej wogle nie idzvna wyvki lepiej idz na kopy w kazzo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24. |