![]() |
Jak mam nauczyć sie tego jezyka??
Tak jak w pytaniu ,bo chce nauczyć sie orkowskiego!
|
|
Poprosiłem o prawdziwą szybką odpowiedz (im więcej tym lepiej) ile to kosztuje itp.
|
Poprosiłem o prawdziwą szybką odpowiedz (im więcej tym lepiej) ile to kosztuje itp.
|
Boże weź sobie w opcji Szukaj wpisz Blind Orc to nic nie kosztuje trzeba znać słowa Orcowe.
A nie to kosztuje kliknięcie myszą i wpisanie kilka literek. |
Podstawowe zwroty:
Hi - Charach Buy - Goshak Yes - Mok No – Nok/Burp Bye – Futchi Ekwipunek: Weapon - Porack Sword - Burka Bata Sabre - Characha Hatchet - Hakhak Short Sword - Burka Bow - Batuk Arrows - Pixo Armor - Bora Studded Armor - Tulak Bora Brass Shield - Donga Leather Armor - Aka Bora Copper Shield- Mamoe Pora Shield - Dora Studded Helmet – Grofa Być może (moim zdaniem na pewno) NPC ten zna o wiele więcej słów i może zna wiele historii związanych z Rookiem, niestety jak na razie nikomu nie udało się tego odkryć. |
aha, i pózniej mi podziękujesz!:)
|
podchodzisz do orca i mowisz
hi pl? a jak nic nie powiesz zabij dowolnego orca przynies mu cialo i mow tak hi zabilem twoja matke dawaj all co masz yes |
Dzięki smoothas!
|
Proponuję zapisać się do jakiejś szkoły językowej, na pewno w którejś uczą orkowskiego ;)
|
Proponuje kupić mózg.
|
musisz znaleźć książke, ma ją ork warlod w final roomie na super worm qest.
Wybierz tam się z kolegami, strampicie go i zabijecie bez żądnych problemów! tylko uwaga: za nim resp mają 3 dragon lordy więc uwaga! |
po co karmic trolla -.- ?
kolega w 1 poscie dal odpowiedz ale troll chcial miec jak na tacy ... a wy go nakarmiliscie . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12. |