![]() |
Wojna na Pandori
Aristocats vs People of the north
Aktualnie jest 13:7 dla Aristocats. Początkowo People of the north wygrywali ale po dzisiejszej walce na Edron zmieniło się, po raz kolejny dostali w D U P E! Bany: [CHAR]Thaldus[/CHAR] [CHAR]Jihranek[/CHAR] [CHAR]Derkases[/CHAR] ...nie wiem czy ktoś jeszcze. A o to lista Fragow: Aristocats, Frags: [CHAR]Algon Darin[/CHAR] Aug 27 2007, 19:35:34 CEST Killed at Level 92 by Pyros Xelith and by Miloe Aug 31 2007, 14:12:22 CEST Killed at Level 92 by Hans Shake and by Jihranek [CHAR]Fanka Torcidy[/CHAR] Aug 27 2007, 19:38:14 CEST Killed at Level 63 by Suvri and by Fenza Aug 31 2007, 14:26:23 CEST Killed at Level 62 by Fenza and by Thor Pee [CHAR]Wulfgar von'Cookie[/CHAR] Aug 31 2007, 15:14:50 CEST Killed at Level 179 by Zikk and by Glidarn [CHAR]Nazgul von'Mordor[/CHAR] Aug 31 2007, 14:24:51 CEST Killed at Level 114 by Aztoaz and by Thor Pee [CHAR]Rayan Elgres[/CHAR] Aug 31 2007, 14:53:23 CEST Killed at Level 100 by Glidarn [CHAR]Galholt[/CHAR] Aug 31 2007, 14:38:26 CEST Killed at Level 91 by Aztoaz [CHAR]Liinek[/CHAR] Aug 31 2007, 15:41:21 CEST Killed at Level 132 by Marsalion and by Aztoaz [CHAR]Aeralius[/CHAR] Aug 31 2007, 14:02:31 CEST Killed at Level 87 by Fenza and by Thaldus [CHAR]Hooded Paladin[/CHAR] Aug 31 2007, 14:53:15 CEST Killed at Level 83 by Nareli and by Zikk [CHAR]Tabius[/CHAR] Aug 31 2007, 15:22:50 CEST Killed at Level 101 by Crystania Xelith and by Exefs [CHAR]Ungradia[/CHAR] Aug 31 2007, 14:30:16 CEST Killed at Level 87 by Fenza and by Chris the Almighty People of the north, Frags: [CHAR]Pyros Xelith[/CHAR] Aug 27 2007, 20:03:42 CEST Killed at Level 174 by Depry Aug 31 2007, 14:04:49 CEST Killed at Level 173 by Arage and by Wulfgar von'Cookie [CHAR]Huggarn[/CHAR] Aug 27 2007, 20:14:02 CEST Killed at Level 151 by Totosay and by Tabius [CHAR]Crystania Xelith[/CHAR] Aug 27 2007, 20:49:22 CEST Killed at Level 120 by Ikebo Destroyer [CHAR]Maximilianes[/CHAR] Aug 27 2007, 19:38:19 CEST Killed at Level 103 by Dura Deluxo [CHAR]Ersoy[/CHAR] Aug 29 2007, 16:46:59 CEST Killed at Level 116 by Iniby and by Galholt [CHAR]Hans Shake[/CHAR] Aug 30 2007, 15:25:06 CEST Killed at Level 137 by Dark Erwin Życzę powodzenia People of the north... bierzcie się do roboty!;) |
Bana dostał również Dura Deluxo. Sądze że i tym razem team Wulfa przegra. :D
|
:)
No dziś dobre starcie było poszliśmy na kozaków ale się opłaciło. Szkoda że bana wbiłem ale nie dam im tej przyjemności zfragowania mnie i wyciągnieęcia full seta :P to dopiero początek :evul:
|
@up
Z tego co wiem to ty drogi Jihranku zdradziłes swoich towarzyszy na rzecz czego? Mocy, ty i tak silny nie bedziesz, bo po wojnie kopną Cię w ... . Wiesz, mogą myśleć tak: zdradziłeś raz, nic nie będzie stało na przeszkodzie żebyś zdradził drugi, co na Pandorii staje się powoli normalne :] |
.
Heh. Ja nikogo nie zdradziłem i nie mam zamiaru sie tłumaczyć kolejnej osobie dlaczego jestem po drugiej stronie barykady i nie wspomagam chłopaków z Polski, a jeżeli nawet zostanę kopnięty w tą d...e to i tak odejdę z tego servera z pełną satysfakcją. Ciao:evul:
|
Czemu stanąłeś to się nie dziwie trochu, bo wiem jak to wygląda, gdyby nie to Pandoria to byłbym za Nie Polakami :P, bo to różnie bywa, ale od początku... a nie w trakcie, nvm.
GL obu stronom, oby POTN wygrali :P |
Tie Pogromca banned /o\
|
A kto powiedział że w trakcie zmieniłem strony? Czy Jihranek był kiedyś w gildii Aristocracy albo POTN? Ja już chłopakom powiedziałem dlaczego im nie pomogę, a te wszystkie obelgi pod moim adresem spływają po mnie. Chciałbym zobaczyć wasze minki jak bana wbiłem. Ehhhhhh a tak blisko było co ? xDDD:evul:
|
Jeszcze gdybym brał udział w wojnie, pewno bym się ucieszył...
|
To dopiero poczatek wojny, prawdziwa zabawa jeszcze sie nie zaczela ;)
Btw. GL Jihran, nawet jesli wygracie wojne bedziesz pierwszym ktory dostanie kicka zaraz po nas :p |
Ja co prawda juz na pandori nie gram ale gralem i znalem tam duzo osob :D to co sie teraz tam dzieje jest smieszne. Szczegulnie jak oglodalem filmik z wojny jak algon (niegdyś mój ziomek) Poszedl walić polaków xD NOrmalnie zlewe z tego miałem :P Thaldus ban i dobrze. pamietam jak po edron s*******alem przed nim i w kolko sd obrywalem xD Szkoda ze dura banshied ;/ chyba najrowniejszy z h lvl. Linek keidys byl ziomek ale ostatnio sie lamus i slimak z neigo zrobil. Nie wiem moze nowy owner bo nie zaglodalem tam juz z pół roku. Wszyscy powinniście sie uwziasc na Brozyna bo to chyba największa cipa na sererze. Oj jak ja go nie trawie :D że też go ejszcze nikt nie upierdolil to ja sie dziwie. Jak go spotkam na test serwiee dla tutorow to glebe zaliczy gwarantuje mu to xD
|
Co ma być to będzie.:evul:
|
@Wicheer
ile ja razy takie grozby slyszalem, a nadal sie trzymam ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dami to że cie zajebie. Bede mial satysfakcje :) Od niego bym nic nie chciał. Pytań do testu nie kupiłen napku :) A jezeli strace tutora to trudno sie mówi. :) pa spotkamy sie na Teście ;* " H ci w D"
|
Nice:baby:
|
"dami", miejmy nadzieję że jutro jak pójdziesz w końcu do pierwszej gimnazjum nauczysz się poprawnie pisać.
|
Cytuj:
|
@Murderer
kto ty |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |