![]() |
84 rp by accbuyer's and noob's ;]
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30248
84 rp pada od kompletnych noobow bez pvp, w czasie ogladania filmu mialem taki polew, ze szok xD patrzcie na tego 118 rp co pisze ;d |
Nom trochę się z nim męczyli, ale to też dlatego, że ten RP miał dobre pvp, i nie dawał się tak łatwo trapnąć... Uratowały go destroye :d
|
ale mi chodzi o te zajebiste "combo", o to jak i co pisalo <chodzi o bledy ort> i o to, ze polowa bijac go nawet nie wiedziala za co...
|
o kórwa hłopaki sztos kombo , darkfas jak to tródno traffić na ten d lajr w wenore nieeeeeee ? osz kurwa madafaka gangstaz jesteście i pytanie miesionca ! REASON ? ODP : DONT KNOW haha owned
Allegrowicze dołączajcie instrukcje obsługi do sprzedawanych charów ; ] |
rzal.br
banda noobkow nie moze ubic kolesia co ma 20 lvli mniej od nich xD a ten 118 rox... 118 lvl i nie wie jak dojc do veno na dragi?xD |
matko, tyle fire fieldow na dole bylo i jeszcze im uciekl. nie ma co komentowac. super pvp ludzie maja.
ja podczas ogladania tego filmu nie mialem "takiego polewu". raczej mnie sennosc brala... @down zart? zart? ... |
Ej! Nie śmiejcie sie z nich, bo ja też gram na Morganie :p , a tak wogule to oni podobno mają najlepsze pvp na tym servie.. ;)
19:27 Darkfas [118]: niemoglbys na mc dojsc moim czy cus Bywa ;) |
@up
Pozory mylą... Cytuj:
@topic Omg... W tej jaskini mogliby go tak zablokować jak na początku + mwalle lub ewentualnie poty/fieldy, to by się z nim tak nie pierdolili jak przez połowę filmu... Ale graty dla palla, że tak długo się trzymał i się nie poddawał ;] @PaTrOsEK Ja tam nie wiem, czy gra 2 czy 100 ownerów. Ale dzięki za info ; ) |
omgfzzzzz
zawsze wiedzialem ze sliccery to noob, ale to juz przesada : D |
qq2 To jest raczej 2 ovner, bo 1 grał dobrze.
Ale na Morganie, własciciele kąt zmieniają się nie wiarygodnie szybko. :p |
Cytuj:
Co do filmu zal pl , watpie ze kupione hary ale na 100 % wybotowane :P Ale trzeba przyznac ze ten 84 rp mial dobre pvp mimo brak umiejetnosci jego przeciwnikow ;p |
Cytuj:
Cytuj:
Gdyby nie update padł by w minute. [180 rp 300-400 dmg sd na 60? ;o][117 rp z 200-250 dmg sd na nie wiem ile nie widziałem xD] - w ludzi ^^ Jednym słowem Tibia teraz jest SUX! |
Czy ja wiem czy miał aż takie dobre pvp?
Ale za to nie można mu odmówić jednego - myślał... Myślał i nie traktował swojej postaci jak największego skarbu... Poprostu zachował trzeźwość umysłu... a tak btw. 118 najlepszy ;) Cytuj:
|
Darkfas [118]: a ja nie 1 raz w zyciu bym bil kogos
Darkfas [118]: z wmai jakl to wyglada Darkfas [118]: niemoglbys na mc dojsc moim czy cus |
Aug 30 2007, 12:37:08 CEST Died at Level 118 by a stalker
Dead tego 118stego mistrza. |
Co za cham pushnal mojego niebieskoglowego paladyna :<!
|
01:16 Darkfas [118]: to ja moge wpasc
01:16 Darkfas [118]: jak tam isc ahahahahaha pr0 gamer !? :D ale to jest lepsze =D 01:18 Darkfas [118]: zabiliscie 01:18 Darkfas [118]: jego ? HAHAHAHAHA !! a to to juz powala z nog Darkfas [118]: niemoglbys na mc dojsc moim czy cus MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAhAHAAHAHAHAHAAHhAHA !!!!!!! :D:D:D N/C !!!!!!!! Jesli juz sprzedajecie postac to upewnijcie sie chodziaz ze ta osoba miała styczność z tibia w ogóle xD bo to, to juz jest przegiecie pały =D pzdr. dla tego pro gamera :* |
Wiem za co tego palla zabili, za to że jego brat thiefną gości ze swojej gildi na 1,2kk. ;)
|
12:42 Keeph [117]: what loot
12:42 Keeph [117]: what loot Uhaha :D |
No żałosny film...
Darkfas - Tego już nie komentuje... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |