![]() |
najlepszy club/lvl
tak jak w temacie ^^
podajecie level, broń, którą powinniśmy posiadać na tym lvl, i za ile srednio mozna ja kupic ten temat powinien pomoc wielu niedoswiadczonym, nowym knightom, którzy dopiero zaczęli gre ( w tym i mi ;) ) mozliwe, ze taki, lub podobny temat juz kiedys byl, ale dokopywanie sie w tych wszystkich starych tematach jest dosc meczace zreszta ostatni update, wprowadzil podzial broni na lvl, dzieki czemu stare podobne tematy mogly "stracic waznosc" :D mam nadzieje, ze temat niezle sie rozwinie :baby::evul: |
Broń zawsze powinna być najlepszą z tych, których możesz używać. Co do cen - zależy od świata, rozbieżności są często bardzo duże.
Proste? |
moze i proste, jednak chodzi mi o te, ktore najbardziej oplaca sie kupowac
nie wiem czy oplaca sie zmieniac bron co 5 lvli :/ jezel8i chodzi o swiat, to najbardziej interesuje mnie swiat lunara, ale moga bys tez ceny z innych swiato, tak dla porownania a jezeli chodzi akurat o cluby, bardzo czesto jest tak, ze wiekszy jest atak, a mniejszy def, niektore kosztuja iwecej, niektore mniej chodzi mi o to, zeby jak najwiecej oszczedzic... :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:35. |