![]() |
Polacy w Akcji.. 200lvl w opałach xD
Sami popatrzcie.
Nawet ładnie tego 200 lvla przycisneli :D http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30272 |
hahhahaa.. bardzo fajny filmik ;d jakie to zgranie musialo byc ;p bardzo dobrze.. nie lubie PA ;]
|
Cytuj:
Ale tyle osób go przycisneło i niedali rady :( Szkoda że mu koledzy pomogli bo mogło by to się innaczej skończyć xD |
Ciekawe jak długo się taką ekipe zbiera.
No ale uciekł, szkoda. :( |
lepiej by to zrobili jak by powiedział że zapłaci 2kk temu kto wejdzie w środek tłumu i walnie UE :D ban + 2kk i dużo fragów to by było nice xD
|
Coś myślę, że to nie była zorganizowana ekipa, bo w ogóle sd'ków nie widziałem... Ale i tak szkoda,że nie padł.
|
SD'ki by nie bylo konieczne gdyby byli zgrani i KAZDY by bil to Imagram by polecial ;p
|
up: Nie mogli wszyscy bić, bo on stał między ścianami. Mogli, tak jak ktoś tam krzyczał, wszyscy ze schodków zejść na 1 sqm. Potem jak padł ten 16 druid to już praweie w ogóle nie mogli bić.
Duuża ekipa. |
a wg mnie typ podmieni link: O
|
to byla akcja podczas tego gdy byla zadyma jak byla bitwa w ktorej uczestniczyli vision , nietykalni, pare duskow i ave silesia
|
Cytuj:
A wg. mnie jestes żałosny :) |
Cytuj:
|
Jak zobaczyłem ten filmik to miałem 2 skojarzenia:
1. OTS 2. Ta gra w końcu odnosi sukces jej przeznaczony - ludzie zaczęli współpracować (tako jako:P) dla dobra serwera :) Szkoda, że nie padł :( @down Wow, czego Ty nie powiesz ;p |
Cytuj:
No to niemusisz pobierać filmu :p Dziwne że inni pobrali i nikt nienażekał :( @UP To nie ots :) Posprawdzaj se nicki xD @ETORIC Jakim cudem Gelt normalnie pobral filmik i nic mu się niestało? Poprostu najpierw sprawdz a potem się odzywaj ok? |
Cytuj:
btw. Konto masz od wczoraj a założyłeś już 4 tematy na tym podforum. Jak to wytłumaczysz?(; |
No ładnie ale szkoda że nie padł:p
|
szkoda ze nie padl -.- moglo go wiecej noobkow lac no i przydaloby sie pare(nascie?)osób z sd...
ale te noobki musialymiec radoche ;] wlasnie takie akcje sa wg mnie najlepsze ^^ |
Cytuj:
LoL.. To wczoraj dołączyłem na forum i niemam prawa z niego korzystać czy jak? Wszystkie pliki jakie umieściłem są czyste i czy to ci sie podoba czy nie, mam to gdzieś |
nie widzicie ludzi z Vision do okola ? wyciagneli go i tyle ;p
|
@up
to akurat racja... stał tam Katrila, który niby walczy z imą a nawet go nie drasnął :d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:36. |