![]() |
Dziki monk do treningu
Dawno, dawno temu, widziałem film z zabijania skillującego 100+ knighta na dzikim monku i dwarfie soldierze gdzieś w motls. Mógłby mi ktoś podać dokładną drogę tam, albo jakąś inną dobrą miejscówkę z monkiem i drugim potworem, gdzie mógłbym potrenić? Zbliża się rok szkolny i nie będę mógł expić, takto chociaż potrenie :p Myślałem o geomancerze, ale potrzeba summonera jakiegoś, a nie będę prosił kolegów o monki na tą chwilę którą będę spędzał przed kompem w roku szkolnym.
Tylko nie piszcie, żebym sam poszukał, bo nie chcę się zgubić w motls 8o |
A sam sobie szukaj.
Ja tego szukałem pare dni, i nie zmarnuje żeby mi się jakieś low lvle wp... to znaczy zajmowały mi monki. |
Skorzystaj z Tibia Earth jest tam teraz mapa respewnu.
|
Cytuj:
Najbardziej zależy mi na drodze do monka na motls, ale tam na tibian earth nie ma mapy respawnu :( Location:Edron Hero Cave, Triangle Tower near Thais, Maze of Lost Souls, Deeper Dark Cathedral, Isle of the Kings. Na Edron syf typu dsy z monkiem są, triangle tower jest monk i geo, dc też dużo zbędnych potworów. Zostaje motls i isle of kings:o |
Cytuj:
JEŻELI NIE CHCESZ POMÓC TO NAJLEPIEJ NIE PISZ TAKICH ODPOWIEDZI X( Zapraszam: Poradnik dla Niskich Lvl http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=146239 |
Cytuj:
|
No to może lepszym rozwiązaniem będą slimy?? Napisz najlepiej jakie masz skille. Jeśli jestes jakimś pr0 gamerem ze skillami okolo 90+ i naprawde potrzebujesz monka to idz na triangle tower sądze ze z twojim skillem i zapewne lvlem okolo 50+ dostaniesz się tam bez problemu zabijajac witcha i dwarfa geomancera oraz dsy.
|
Ja powiem tak.. Jak dla mnie monk ma za duuuuży hicior... Lepiej slimy :)
|
Triangle tower odpada bo jest tylko jeden a ja potrzebuje na shielda :p Geo i monk się nie opłaca zbytnio naraz.
lvl 136, 94/92 skille :p |
@ 2 monki respią się nad potrójnym respem Hero na Edron http://tibia.pl/earth.php?x=33155&y=31622&z=14&q=98.83
Jest niestety możliwość , że ktoś ci ropnie Hero ale sam ocenisz jak duża :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |