![]() |
lord of tibia, owntibia
Pytanie dotyczące tych 2-óch gó**en: Zakładamy, że osoba x ma na swoim komputerze oba te pogramy (bądź jeden z nich). Jeśli osoba ta loguje się do tibi kopiując numer konta oraz hasło z jakiegoś pliku, historii wiadomości gg, nazwy pliku itd. wkleja je w pola w tibi, i wchodzi do gry, to czy któryś z tych programów widzi je ?
|
W 100% nie odpowiem bo bym musiał znać kod owego programu, aczkolwiek zapewne zapisują one zawartość schowka, więc odpowiedź brzmi tak.
|
I ja nie mogę być w 100% pewien, ale powiem co myślę, że wiem.
Zarówno Owntibia jaki Lord of Tibia nie przechwytują tego co wpiszesz czy skopiujesz, tylko wyciągają z pamięci twoje passy po zalogowaniu. Więc wszelkie takie zabiegi raczej nie mają sensu. |
Nie musisz wpisywać haseł. Jeśli jesteś zalogowany to keyloger ten przechwytuje Twoje passy od serwera Tibi do którego przesyłane są hasła po to aby Twoja postać nie wylogowywała się itp.
|
kumpel kazał Ci nocke zaliczyc,dał passy na gg i go hackneli na 2 dzien? :P
|
Szczerze? Da Ci to tylko gówno.
Emcess. |
Kopowanie passow nie pomoze, oba programy biora passy z pamieci
|
Cytuj:
Czyli korzystanie z klawiatury ekranowej, też g**no da? (Panel sterowania>zakładka "przejdź do widoku klasycznego">klawiatura ekranowa) |
Cytuj:
. . . . . |
100% nic nie da :D Sam mialem pare dni temu hacka,a caly czas wklejalem passy i jakos nie pomoglo ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |