![]() |
Wypadek na Airshow w radomiu.
Tragiczny wypadek 2 samolotów na airshow w radomiu. Dam wideo jak będzie gdzieś w necie. Można zobaczyć w wiadomościach albo aktualnie na TVN24.
Przerażające. 2 samoloty się zderzyły. Piloci zginęli. Wiele z publiczności jest rannych. Zaraz dam jakieś screenshoty czy coś jak znajdę @edit : Tu jest wideo na onecie. http://wiadomosci.onet.pl/2616904,relacjetv.html Cytuj:
Na początku jest troche fotek a potem jest pokazany ten wypadek. http://wiadomosci.onet.pl/2617012,relacjetv.html Zauważcie że tam kiedy samoloty się zderzają widać lecące ciało pilota. |
Aha, i mamy zacząć dyskusje na temat 'Co zrobić, żeby więcej do takich rzeczy nie dopuścić?' Rozumiem, że to dla niektórych tragedia, ale po co ten temat? 80% forum pewnie i tak o tym słyszało.
|
A będzie żałoba narodowa?
|
Ciekawe, czy to Korektor zginął po raz drugi.
Wypadki chodzą po ludziach. Taki miłe wydarzenie na rozpoczęcie września >.> |
Cytuj:
@ontopik Nie wiem co na celu mają takie tematy, mamy pisać jak nam strasznie przykro? Tragedia to tragedia i nic na to nie poradzimy. |
Omg zajebiscie!I co z tego ? Jesli ktos sie tym interesuje (badz nie) to moze zajrzec na portal internetowy. Nie wiem po co zakladac taki temat... Kurna tyle ludzi codzinnie ginie, a ja mam zalowac jakis dwoch kolesi, ktorzy chyba liczyli sie z ryzykiem tego co robia.
|
Tak.....
Najlepiej zrobić nowy topic nie?:) Zal mi pana Kowalskiego który zginał jakiś czas temu... ale smuci mnie to ze nie było tematu o nim :( PS:Szkoda ich ale tak to bywa :(...wypadki sie zdazają.... szkoda ich.. |
Co do wypadku, myślę, że to ten po lewej zawinił, wystarczyło, że drgną i doszło do wypadku.
|
Hmm.Miałem tam być..W sumie to się ciesze,że nie pojechałem, bo nie nawidzę takich widoków.
|
eh....
Grupa akrobatyczna "Żelazny" jest dość sławna na PL, oczywiście nie każdy ich zna bo nie każdy interesuje sie lotnictwem. I fakt, jak zobaczyłam ten wypadek w tv to serduszko mi stanęło (może dlatego,że pochodzę z miasta "żelaznych" i może dlatego,że parę osób sie zna). Tak wiec Ci co mają gdzieś ten temat niech po prostu umilkną i przestaną się nabijać. Każdy lubi co innego jedni są fanatykami piłki inni tibii itp. Autor napisał i ok, nie napisał tego tematu po to byście mieli powody do nabijania postów czy też wyśmiewania się, trochę powagi i kultury. |
Cytuj:
A tak na serio. Ja nigdy nie pochwalam takich pokazów. Ani to ładne, a w dodatku te smoki są tak zue dla środowiska, i wynikają z tego tragedie. Także "NIE dla pokazów lotniczych" Od Suena. |
Cytuj:
ta. Akurat to mam gdzieś. Kto kogo zna mało istotne. Wkurza mnie to jak inni wyśmiewają się......... Wszystko jest dla ludzi byle z umiarem. Tobie się nie podoba MI tak. Każdy ma swoje pasje i swoje zainteresowania. Gdyby patrzeć na wypadki (których wbrew pozorom tak często nie ma) to w ogóle nie powinniśmy wychodzić z domu. Widzę,że z tematu tak czy siak zrobi się sieczka więc nie ma sensu by dalej był otwarty. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |