![]() |
Big Brother 4
Właśnie leci w TV Big Brother najnowsza edycja co myślicie? Dla mnie jedna wielka klapa 5 ciz (szmaty to widac i już sięgają po alkohol) i jeden "elo ziomek" brzydki jak noc chociaż fajnie się ubrał ale nie lubie takich maczo...Ogólnie cała gównażeria..
|
Taaa, też to teraz oglądam i się z Tobą zgadzam w 100%. Nie wiem czy widzowie naprawde chcą oglądać takich ludzi...
|
Podzielam powyższe opinie. Poprzednie edycje BB były o wiele lepsze niż to co teraz prezentują na czwórce. 5 lasek (chyba zebranych z ulicy o inteligencji ...), 2 synków, wszyscy max 25 lat. Prowadzący do bani. Kolesiówa z początku sepleniła i się myliła. Jeszcze nie chcą wszystkich wpuścić do domu. Masarka. Zobaczymy co się z tego rozwinie.
|
Ech...a kto pamięta The Great Escape Grzesia xD? Zobaczymy jedna z ciź ma takie tipsy że po prostu zygać mi się chce, może wejdzie jakieś starsze pokolenie...a nie szczeniactwo... Lol a te "avatary?" to co to kurva jest? Simsy?
|
Zobaczymy czy ta edycja pobije pod wzgledem glupoty i sztucznosci edycje 3. Pierwsze dwie ogladalem z zainteresowaniem i IMO byly ciekawe i zachowanie ludzi tam mieszkajacych bylo w miare naturalne.
|
Nie oglądałem żadnej części tego gówna i tej też nie będą oglądać. Nawet nie wiedziałem że były jakieś prócz pierwszej. Jakoś tamte się bez echa odbiły. W ogóle nie lubię tego zamykania się w domu z kamerami i świrowania pawiana żeby tylko pokazać jakim jest się fajnym. Uważam że to jest głupie, robienie z siebie idioty dla pieniędzy. Potem w tramwaju będą mówić jak zobaczą takiego "o zobacz to idiota z bigbradera".. Jedynie na tym z zyskiem wychodzą telewizje które to relacjonują.
Słyszeliście o tym że w jakimś z większych polskich miast, nie pamiętam czy we Wrocku czy w Poznaniu albo gdzieś indziej na casting do tego programu przyszło mniej niż 100osób... A tak to reklamowali... No szkoda.. |
A ja jak znajdę czas to z chęcią sobie obejrzę. Jeśli będą ciekawi ludzie, to czemu nie ?
|
Kiedy to leci??
@TOP Pamiętam jak oglądałem 1 część...ale najbardziej mnie wkur~~ Ci ludzie, co przez kamerami świrują-.- |
No nie oszukujmy się reality show jest tworzony dla kasy i ci ludzi którzy w nim biorą udział też robią to dla niej:)
|
@up
Och, Watsonie. To tak jak duża większość programów w tv. |
jeden wielki rotfl'n'lol... będzie się z czego śmiać, tego jestem pewien, a żalem od niektórych to już bije na kilometr, o sztuczności nie wspominając... :baby:
|
A wie ktoś muzę o której to leci i gdzie ;p?
|
Cytuj:
a chcesz wiedzieć jak ? spytaj pana google |
Cytuj:
ja tam napewno od czasu do czasu bede ogladal bo im glupsza ekipa tym ciekawiej bedzie :)!!! btw widzieliście te prysznice? |
Tylko pierwsza część. Czemu? Była z ludźmi. O reszcie gdy usłyszałem robiłem coś w stylu "T.T Znów?".
|
Cytuj:
A czy to nie w pierwszej był "gulczas" xD? |
ja z tych wszystkich programow lubilam bar tylko ; < big brader to szit : (
|
Cytuj:
|
Wielki Brat to kiedyś było coś, tera to jest wielkie czarne suche g*wno!
|
@Kenixia : Tak. W 1 części był gulczas.
@topic :oglądałem tylko 1 część pamiętał ktoś dodę w barze i erika? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |