![]() |
6 osobowy team czyści Poi Quest [Harmonia]
Co do tego serwa nie potrzeba komentarza :
- http://tibiacam.tv/cams.php?id=dbnh2brt046are7j 23:40 Using one of 3462 CRYSTAL COINS ... << hyh .. n/c xD Zachęcam do oglądania co na tibiaCam tv szybko i lepiej się ogląda :P Elo. Acha : -Achon Elaw 210 ek -Mdw 341 ed -Herganon 236 rp -Kiryh 247 ms -Sorcerer of the dark age 181 ms -Pancras Dragonheart 205 rp Ruthless rox :] |
Kasy ile ma to już zobaczyłem ;P Na ots'ach nie mają tyle nawet ^^. Wyskoczył mi debug, i nie chce już iść.. Ocb, nie wiem.. Maniaki ;)
Cytuj:
Pozdro |
Baaarrrrdzo sprawna ekipa, nie dziwie sie czemu oni maja tyle hajsu :)
Ciekaw jestem który raz Herganon juz robi PoI :D @Down A co prosty jest ? wiadomo że oni go Ci zrobia od tak, ale oni maja to wykminione na 100%. Moge sie zalozyc ze jak wprowadzili PoI to sie to pisałes OMFG total mega hiper hardcore !!!111... |
Tak jak już kiedyś powiedziałem - brawa CipSoft'owi za te jakże trudne questy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Film świetny. "Szybko" i sprawnie poszło ... no i ta kasa ;] |
lol tylko 6 godzin
U nas na serv męczyli się ponad 12... Gz ;p |
Cytuj:
Co do kasy to ich gh jest full w platynach ;] Jak ktoś oglądał mieli pokój w 50kk. Dodatkowo każdy ma pewnie coś na koncie własnym :P GZ ;) |
Robia to szybko i sprawnie bo im ludzie nie przeszkadzaja....jak ogladalem poi z innych swiatow to ludzie sie wszedzie pchaja, nie ma respektu itd ehh idzie im jak po masle... GZ
|
Robią to sprawnie gdyż Herganon jest dobrym organizatorem i każdemu kto chce wykonać quest mówi co ma robić;)
a co do kasy, sporo też "materiału" leci na wykonanie tego;) Byliśmy pierwszym teamem (a ja kobietą) która wykonała POI tak więc znają każdy zakamarek tego questu;) @ Upierz inni nadal mają trudności z przejściem tego questu;) |
Brawa dla ludzi za spojlowanie questów >.>
No, trochę szybko im to idzie ;) |
Cytuj:
Co do herga fakt, dobry z niego organizator ;] Czekam aż pojawi się ten nowy Boss-Baran xd |
Cytuj:
|
@Voniek
pierwsze w historii POI nie zostało dokończone gdyż był błąd ze switchami;) a pierwsze w historii zrobione POI trwało cholernie długo fakt. W końcu jeszcze wtedy nikt nie wiedział co czai się za rogiem. Pamiętam jak zaczęliśmy wieczorem i nad ranem się skończyło;) |
Cytuj:
~Twoj Fan Wojtek. @Film Miarowo ; ) |
Nienawidzę TibiCam Tv bo w darmowej wersji nie da sie przewijać - nie mam zamiaru płacić kasę za gówno do oglądania filmów z tibi ^^ i dlatego jestem antyfanem tibicam TV
|
Cytuj:
free: [Key Commands] Left Arrow: Slower playback speed Right Arrow: Faster playback speed Up Arrow: Maximum playback speed Down Arrow: Normal playback speed Pause/Break: Toggles pausing of playback Backspace: Rewinds playback by 30 seconds [Typed Commands] "ffsd" - Fast forward until SD is shot. "ffr" - Fast forward until rune/wand shot. "ffp" - Fast forward until projectile is shot. "fft hh:mm" - Fast forward until time equals hours:minutes. (example: "fft 00:20" or "fft 1:12") Takiego pliku jak controls.txt nie ma co otwierac bo tam sa keyloogery, no nie? o_O |
sam nie dasz sie przewijac.. strzalki
|
Cytuj:
|
Nie czaję... Po cholerę publikować film, który nie działa?:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |