Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Pytanie odnośnie pałka;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=146459)

Majuna 03-09-2007 01:57

Pytanie odnośnie pałka;]

Mam pytanie...czy podczas expa boltami dist idzie tak samo szybko jak spearami?? bo zdaje mi sie ze wolniej idzie z boltami.

zoliax 03-09-2007 08:54

Hmm, bełtami szybciej zabijasz przeciwników, więc mniej razy oddajesz strzał. A dla palka im więcej strzałów, rzutów, czegokolwiek, tym wyższy dist. Broń nie ma znaczenia, ale to jak dużo jej używasz.

Smerfhsb 03-09-2007 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zoliax (Post 1637525)
Hmm, bełtami szybciej zabijasz przeciwników, więc mniej razy oddajesz strzał. A dla palka im więcej strzałów, rzutów, czegokolwiek, tym wyższy dist. Broń nie ma znaczenia, ale to jak dużo jej używasz.

Broń ma znaczenie , a dokładnie jej atak.
Im większy atak broni , tym gorzej ida skile

Avallach 03-09-2007 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfhsb (Post 1637558)
Broń ma znaczenie , a dokładnie jej atak.
Im większy atak broni , tym gorzej ida skile

O.o jestes bardzo inteligentny!!!

czemu tacy sie rodza??

Nie ma znaczenia jakiej broni uzywaz skill leci tak samo.

dartra111 03-09-2007 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avallach (Post 1637604)

Nie ma znaczenia jakiej broni uzywaz skill leci tak samo.

Proste= więcej razy rzucasz czym kolwiek = spear, kamien lub bolt tym szybciej skill rosnie

Voon 03-09-2007 14:38

Cytuj:

Pytanie odnośnie pałka;]
powinno być chyba pałki :evul:

.TaK Na SeriO:.
Jakby zależało od obrażeń to paladyni nie kupowaliby kamyków tylko dalej na trollach siedzieli ;)

dejw 03-09-2007 14:52

@Avallach

Zamknij mordę kutasie

@topic

Im wolniej zabijasz potworka, tym szybciej rosną skille, chociaż nie jestem pewien, czy teraz, po update, poof hity też się liczą ( z moich obserwacji podczas treningu pallem wynika, ze w bardzo malym stopniu, ale moge sie mylic)

Pozdro :)

Lipperek 03-09-2007 15:22

[quote=dejw;1637980]@Avallach

Zamknij mordę kutasie

To może ty się zamkniesz dla odmiany ^.-

Topic: Im dłużej rzucasz bronią dla Paladyna tym dłużej rośnie Ci skill, więc gdy walisz(:D)z bolta szybciej zabijesz przeciwnika a ze speara wolniej bo ma mniej ataku(bolt: 0)(spear: chyba 10 :D)ale i tak spear słabszy :).
Chyba skapujesz :P

Lipperek 03-09-2007 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dejw (Post 1637980)
@Avallach

Zamknij mordę kutasie

@topic

Im wolniej zabijasz potworka, tym szybciej rosną skille, chociaż nie jestem pewien, czy teraz, po update, poof hity też się liczą ( z moich obserwacji podczas treningu pallem wynika, ze w bardzo malym stopniu, ale moge sie mylic)

Sorki za double post, ten up do kasacji.

Topic: Im dłużej rzucasz bronią dla Paladyna tym dłużej rośnie Ci skill, więc gdy walisz(:D)z bolta szybciej zabijesz przeciwnika a ze speara wolniej bo ma mniej ataku(bolt: 0)(spear: chyba 10 :D)ale i tak spear słabszy :).

Smerfhsb 03-09-2007 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lipperek (Post 1638045)

Sorki za double post, ten up do kasacji.

To lepiej ty zamknij.
Bolt ma atak

Avallach 03-09-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dejw (Post 1637980)
@Avallach

Zamknij mordę kutasie

@topic

-.- chyba palkiem nie grales nigdy naab. A jak patrze na twoje wypowiedzi to mi sie "Świt żywych trupów" przypomina.

PS. bolt ma atak, choc nikt nie wie dokladnie jaki i jak dokladnie dziala kusza, czy jest tylko wyrzutnia boltow czy cos zmiania w ich ataku ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54.