![]() |
Pytanie odnośnie pałka;]
Mam pytanie...czy podczas expa boltami dist idzie tak samo szybko jak spearami?? bo zdaje mi sie ze wolniej idzie z boltami.
|
Hmm, bełtami szybciej zabijasz przeciwników, więc mniej razy oddajesz strzał. A dla palka im więcej strzałów, rzutów, czegokolwiek, tym wyższy dist. Broń nie ma znaczenia, ale to jak dużo jej używasz.
|
Cytuj:
Im większy atak broni , tym gorzej ida skile |
Cytuj:
O.o jestes bardzo inteligentny!!! czemu tacy sie rodza?? Nie ma znaczenia jakiej broni uzywaz skill leci tak samo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
.TaK Na SeriO:. Jakby zależało od obrażeń to paladyni nie kupowaliby kamyków tylko dalej na trollach siedzieli ;) |
@Avallach
Zamknij mordę kutasie @topic Im wolniej zabijasz potworka, tym szybciej rosną skille, chociaż nie jestem pewien, czy teraz, po update, poof hity też się liczą ( z moich obserwacji podczas treningu pallem wynika, ze w bardzo malym stopniu, ale moge sie mylic) Pozdro :) |
[quote=dejw;1637980]@Avallach
Zamknij mordę kutasie To może ty się zamkniesz dla odmiany ^.- Topic: Im dłużej rzucasz bronią dla Paladyna tym dłużej rośnie Ci skill, więc gdy walisz(:D)z bolta szybciej zabijesz przeciwnika a ze speara wolniej bo ma mniej ataku(bolt: 0)(spear: chyba 10 :D)ale i tak spear słabszy :). Chyba skapujesz :P |
Cytuj:
Sorki za double post, ten up do kasacji. Topic: Im dłużej rzucasz bronią dla Paladyna tym dłużej rośnie Ci skill, więc gdy walisz(:D)z bolta szybciej zabijesz przeciwnika a ze speara wolniej bo ma mniej ataku(bolt: 0)(spear: chyba 10 :D)ale i tak spear słabszy :). Chyba skapujesz :P |
Cytuj:
Bolt ma atak |
Cytuj:
PS. bolt ma atak, choc nikt nie wie dokladnie jaki i jak dokladnie dziala kusza, czy jest tylko wyrzutnia boltow czy cos zmiania w ich ataku ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |