![]() |
70 EK, a kasa...
Czesc,
Jako, ze powracam do swojego starego rycerza po hacku, a jak to po hacku moj ekwipunek nie jest zbyt dobry (BS, Guardian Shield, P-Set), zastanawialem sie gdzie na poczatku moglbym zbierac loota. Rycerz ma 70lvl, skille prawie po 80 i jest na przełomie PACCa i FACCa, takze miloby znac miejsca i dla kont platnych jak i darmowych :) Z gory dzieki, Gro~ @Down Nie mam za co T_T... Co do pytania to podchodze calkiem serio, gdyz wydaje mi sie, ze np. na zolwiach z takim eq nie pojdzie zbyt dobrze, tak samo w mint. |
Kup se na allegro.
|
Cytuj:
Było nie kupowac tak drogiej postaci $.$ |
Jak masz PACCa to proponuje Piramidę Minotaurów.
|
boze ludzie ale wy jestescie dziwni.... A wiec zacznij moze od elvenable (zamek obok ab) elf fortress mozesz sprobowac tomby ghoule, DC, Cycki,
|
Żółwie, żółwie i jeszcze raz żółwie.
Kolega w dwa dni zebrał tam 120 k |
Cytuj:
Jak chcesz zarobic to idź na Senje na minosy. Na Twoim lvlu exp tam śmieszny, ale kasa zawsze dobra. |
@up
Tak trudno było?:> Cóż, dzięki :) |
@Panto
Malo prawdopodobne, zolwie nie sa do zbierania kasy ale do expienia. @Topic EF, z lootbagiem (longswordy, bowy) mozna tam spokojnie 60k/2~h expienia. |
Ten eq wystarczy na mint ... oczywiście na początek tylko.
Dla pacc polecam minosy na darashi ;] |
Mam identycznego chara jak ty :P ( nie liczac eq ofc) . Polecam malpy,dworce,lizardy ( kupa kasy ze skorek i obsidian lancow, raz wyciagalem po 1h 20k gold xD) hmm zolwiki nie bardzo... ja wyciagalem tam max 4k gold/h .Elfy to wiem ze tez dobre ;p ( trza miec postmana ). Dokladam sie tez do prosby o miejscowki dla facc :P ( 9 dni pacc left) tylko nie mowcie mi guardy... (pker na pkerze)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |