![]() |
Moje wyprawy.... xDDDDD
Oto wyprawy ktore odbylem moim low lvlowym Knightem na Titani xD Nudzilo mi sie na Aldzie to postnaowilem zrobic cos glupiego
http://photobucket.com/albums/v423/D...oje%20Wyprawy/ Comments plx |
Eno kole¶ nieĽle pojechałe¶... Z 8 levelem(chyba) na giant spidery :)
|
EJ no, jak cos to ja wezme ta postac jak juz jest na mainie a nic nia nie robisz=] A tak wogole spoxx
|
Fajny
Szczegulnie ten ze gs-ami heheheheheheheheheheh :] :evul: :flaga_pl: :mag: |
Lol. Mam pytanko: ile hitow zadaly ci gs zanim ujrzales najslynniejszy napis w tibi (you are dead :) )
|
moge Powiedziec Tylko Jedno... lol Lol Lol Lol Lol Lol Lol Lol I Jeszcze Raz Lol Lol I Moze Jeszcze Raz....lol....ablonie...ale I Tak Lol Jestem Pod WraŻeniem ! |
Cytuj:
2 albo 3..... nie wiem bo jak pizgam fote to komp na chwile "staje w miejscu" xD |
spox nie koncz grac :P
|
he he
nie no spoko ja czekam na inne wyprawy moze ghostland i dsy to by bylo ciekawe albo na pustynie :P |
LOL jaki kolo :D NABIJAL LVL TYLKO PO TO ZEBY SOBIE SSKI POROBIC TO DOPIERO ZAANGAZOWANIE!!!! :D:D:D:D
|
Najs , to teraz czekam na fotki z demon hunta:P
|
Eno fajne deedy najlepszy jest z gs-ami:)
|
ja tam nie widze w tym nic szczegulnego...gosc poszedl na fe nawet plecaka nie otworzyl...padl...poszedl na of tez tylko po to by sie usmiechnac i pasc...
i tak cala galeria...nie widze w tym zadnej rewelacji :confused: |
gratz roman
dobre ssy =] oby tak dalej roman :P See Ya ^^ :evul:
|
cFaniak ty jestes głupi kto ci da konto z paccem pomy¶l
|
Mam takie pytanko bo ogladalem u ciebie jescze inne Ss'ki i zauwazyłem ze koles ma 60 lvl a po chwili 135 czy on to zrobil wciagu dia czy paru dni MSG plx
|
ladnie
fajne ssy, caly album jest za*****ty :p
tez jak bede mial pacca to ide na necro i hero no moze na hero jeszcze nie ale necro napewno :] |
Cytuj:
|
Nie wiem co cie napadło i¶ć na orca bersekiera i na giant spidery,zastanów sie człowieku i niepopełnij tego samego błedu 3 raz X( X(
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:48. |