![]() |
Darmowe gry Ubisoftu
Uwaga, Uwaga!
Ubisoft rozpoczął współpracę z fileplanet, i dzięki temu ze strony możemy ZA DARMO pobrać trzy gry (bez trybu multiplayer, ale cóż): - Far Cry - Prince of Persia: Sands of Time - Rayman: Raving Rabbids Ja już zasysam PoP, i co najdziwniejsze: tu nie ma haczyków (ja się nie dopatrzyłem), i wystaczy darmowe konto fileplanet. |
Jest haczyk. Bo musisz podać, że mieszkasz w usa do instalacji gry. Można ściągać nawet jak się poda że mieszka się w Polsce ale do instalacji trzeba być z Usa. Można skłamać. :P
|
Dla mnie to żaden problem zaznaczyć USA w czasie instalacji...
|
http://digitalstore.ubi.com/82/produ...r-Cry-Download
Nie wiem czy jestem ślepy, ale nie widze zadnego mirrora do sciagniecia tej gry. |
Może jesteś ślepy, ale nie przeczytałeś dokładnie posta:
Cytuj:
|
O, miodzo, zaraz zasysam Far Cry'a :P
|
Cytuj:
|
To czemu mogę ściągać? Zobaczę, jak nie będzie się dało uruchomić, to dam znać. Chyba, że ktoś prędzej ściągnie.
@edit Jak to jest, że zbanowany Korektor ogląda ten temat? |
@Up:
Zbanowani mogą oglądać, ale nie mogą pisać. Ja tam jednak wolę w pudełkowej wersji. Nie ma to jak raczyć się instrukcją w trakcie instalacji :P @Down: Jeszcze się chwal... |
Mam FC, a w PoPa grałem z p... U kolegi.
|
To jak, da się w to grać za darmo? Nie chcę ściągać pliku o rozmiarze rzędu 1 giga, żeby później się zawieść.
|
Juz lepiej odpalcie torrentsy...
|
Fakt, tyle osób teraz to będzie sciągało, że szybciej będzie się pobierało z innych źródeł.
Cytuj:
|
Ciekawe jaki transfer będzie... Jak nie wskoczy powyżej 100 kB/s to ja dziękuję. PoPa mam, Far Cry mnie jakoś nie zadziwił (dziwny jestem, nie?), a Raving Rabbids... Może to sobie ściągnę?
Ktoś już ściągał i wie jakie transfery są? Bo nie wiem czy mi się opłaca czekać te 40 minut w kolejce. |
Cytuj:
Piaski mam, Far Cry miałem (pożyczyłem, więcej już nie widziałem...) Rabbitsy mnie nie kręcą. |
Cytuj:
Mwahahahaha... Nie działa ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeciętna sieć osiedlowa ma 512kb/s, więc wątpie czy takie łącze jest rozpieszczaniem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do gier: sciagajcie piaski czasu, fajowa giera |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |