![]() |
Hit lata 2007
Co Waszym zdaniem bylo hiciorem lata 2007 ? :D
Ja sobie wytypowalam : Rhiana <nie wiem jak sie to pisze>- Shut Up and drive (?!) <wykonawcy nie pamietam> - Hot Summer i Alex cos tam (cos chyba na G) ale nie pamietam tytulu dokladnie ani wykonawcy :) Wiadomo wakacjny hit musi byc lekki latwy i przyjemny. W poprzednich latach wydawalo mi sie ze hitami byly piosenki np. Tatu, O-Zone, 3ci wymiar - dla m nie masz stajla : D |
Disko rusko - nowy god
|
Skutery i niepełnoletni seks.
|
Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai
Pure owned! |
Hit lata 2007, definitywnie
Anal Cunt - Your Kid Committed Suicide Because You Suck Posłuchaj ziomeczek! Stara pioseneczka, dobra na disco, mam dzwoneczek w komórce, wszystkie lachony lecą!!! :cup::pB):];):):cup::evul:8o |
Rihanna - Umbrella
|
Cytuj:
|
<pi, pi, pi, pi, restar mózgu, pi, pi, pi, pi, szukam... szukam... szukam... Żadnych wyników nie znaleziono>
|
Cytuj:
edit@ znalazlem! Homer Simpson - Spajder chrum (ew. Spider pig w moim opisie xD) |
The Fiszbins & The IRC Kids - Ceolz to pipa
To nie jest forum bravo.pl aby takie konkursy urządzać. |
Czesterka - Alex Gaudino i Crystal Waters: Destination Calabria?
|
Cytuj:
http://pl.youtube.com/watch?v=HKAncN...pic%3D116%2E10 btw, nie wiem co bylo w polsce, ale na Ukrainie, gdzie spedzilem wiekszosc wakacji hitem bylo na pewno to: http://pl.youtube.com/watch?v=HKAncN...pic%3D116%2E10 Hehe, szklana pułapka znalazla sobie wielu fanów, nawet wsrod gwiazd estrady :P |
Donkey Rollers - Silver Bullet
Moze byc ? |
Britney Spears.
asdhuashduashduashduashdsaudhsaudhsaudhasudhasudha sudhasud To nie bravo -.- moze jeszcze jaki kolor stanika w tym sezonie jest modny? |
@up, różowy, a co?
A hitem lata definitywnie jest już wspomniany, SPIDER PIG. |
Cytuj:
|
Nie wiem kto jest wykonawcą ale często słyszę w radio czy gdziekolwiek "it's my (?) umbrela ela ela ela e e e e..." Takie to to skoczne jest. ; P
|
Cytuj:
omg odrazu bravo >.> jednak ostro powaleni jestescie : <<< @up chyba Rhiana czy jak ona sie tam wabi |
Szczeże mówiąc nie było takiego "hita" tego lata.
|
Cytuj:
Rihanna. Tak, wszędzie gdzie sie słyszy o Umbrelli mówią że to Hit lata. .No i chyba słusznie choć ja za tą piosenką nie przepadam. Jak dla mnie to w tym roku nie ma żadnej,. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |