![]() |
Pomocy!!!
Miałem bardzo fajne konto, ale mi zhakowali i nie wiem co robic. Założyłem już nowe konto, ale nie wiem paru żeczy.
1.Grać na servie pvp czy non-pvp? 2.Jaką profesje wybrać ( miałem kilka postaci na rooku i jednego rooksteyera 16lvl bo mis się to podobało, ale teraz chce grac na mainie )? 3.Jakie wybrać miasto, w żadnym nie byłem, ale nieweim gdzie jest najlepiej? 4.Jeśli Knight to axe, sword czy club? 5.Chciałbym mieć profesje którą wbije suuper szybko lvl. Prosze pomużcie. |
Użytkowniku!
Zanim zadasz pytanie:
Jeżeli po wykonaniu tych wszystkich rzeczy nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pyta(co jest naprawdę mało prawdopodobne), zadaj nam-forumowiczą-pytanie. Będziemy szczęśliwi mogąc na nie odpowiedzieć. Pamiętaj, aby opisując swój problem mieć na uwadze parę rzeczy:
Dzięki temu wszyscy będziemy szczęśliwi. Ty-bo znajdziesz odpowiedź na nurtujące cię pytanie My-ponieważ nie będziemy musieli ęćdziesiąty ąty raz odpowiadać na to samo. Dziękuję za uwagę w imieniu swoim, moderatorów forum.tibia.pl oraz wszystkich użytkowników. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |