![]() |
Przygody rodzinki fake paskowy
No to zaczynamy:
Odcinek1-Brak kasy. Cz.1 http://img231.imageshack.us/my.php?image=pasek1sx3.png Cz.2 http://img111.imageshack.us/my.php?image=pasek2ck4.png |
Yyyy.... koles, niechce mi sie wczytaj 1cz. a jak wlaczylem 2cz. to nic nie zrozumialem. jak zrobisz cos zeby dzialala 1cz to dopiero ocenie.
|
Mi się wczytały obydwa linki i tak jak Gargoin, nic z tego nie zrozumiałem...
|
1 słowo "WYJDŹ"
Zero humoru yyyy nie czaje ani jednej części... Papa. Nikt z tego nic nie zrozumiem lepjej odrazu zamknąć okno ^.^ Turok |
Eehh...Gdybym miał Moda to bym zbanował takich -_-....
albo chociaż dodał do Regulaminu zeby niemożna było dodawać pasków bez zgody Moda -_-..... (czyt.nie podoba mi sie 1/10 all papugują po KalasantyX'ie Miszy i Nadrillowi) |
Okropne
0/10 |
Rodzinka Fake Paskowy roks. ;p
|
Co w tym śmieszniego? 2/10 za grafikę dośc dobrą i chęci.
|
Yyyyy... ale o co w tym chodzi???
Nie zrozumiałem ani pierwszej ani drugiej części xD To ma być śmieszne? Już mogę się śmiać? |
Już podpis Miszy jest śmieszniejszy. Ha! Ha! Ha! :D
|
1-0/10
2-1/10 w drugim to nawet nawet xD |
W koncu wczytala mi sie 1czesc. I wywnioskowalem to ze:
1cz. Minusy: Bezsensu, w ogole nie jest smieszne.... drzwi sa po prawej... Plus: -------------------------- wynik: 0/10 2cz. Minusy: Dziwne jakies, w ogole nie zmieniles ustawienia postaci tylko nowy tekst dodales w drugim obrazku... Plusy: Cos tam zakumalem i zobaczylem ze starales sie zrobic smieszny efekt. wynik: 4/10 OGOLNY OCENA: 2/10 ..... @Down: Cytuj:
|
Baa, a mi akurat bardziej "podobał" się ten pierwszy. Jest chociaż jakieś tło filozoficzne chociaż dziwne krzywo wszystko było. Może chodzi, że tor lotu przyjemności związanej z posiadania kapitału jest tak krzywy, że schodzi na tor lotu udręki? Hmm... i baaa.
A ten drugi? Jest głęboki jeżeli chodzi o humor, trzeba kopać daleko. Cytuj:
Daj im szansę, a nuż za kilka miechów powiesz, że wszyscy papugują po Gomeix'ie. Mi nie zarzuciłeś, że Nadrilla papuguje, czyżby koperta z czekiem zrobiła swoje? GZ, napisania poprawnie mojego nicku ;] Rób dalej jeżeli tego chcesz. Nie przestawaj bo złe komenty, przestań jeżeli naprawdę tego chcesz. Się nawet cieszę, że trochę osób zaczęło próbować swych sił w fake'ach paskowych - są w miarę łatwe. @down Ja jeszcze robię!11 ;] może już nie świetne. |
@KalasantyX
Dzieki =p Też czasem myślę Ehh...Co byśmy z Modem Zrobili xD czarno to widze.... Bo "Wy" robiliście świetne paski :D |
Tak sobie myślę że gdybym ja miał Moda...było by fajnie :D!
|
@Offtopic
Po co nam Ashlon poco Atmica poco Thor of heavor[tak sie pisało??] Jeśli mozna mieć 3 wspaniałych Modów jak my xD:evul: -Rayza -KalasantyX -Koper Fajnie by było:evul:..... Rozperducha by była xD |
hmmm
Widzę inspirację.... Kaczor donald Gigant :F weź zrób coś lepszego najlepiej zjedz swoje buty wykastruj się i nasikaj na gówno które zjesz. |
0/10... Ty to nazywasz fake 3-2 obrazki? mi sie wydaje ze to jest jakis szajs ;/. Wyjc X( NARA!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |