![]() |
Jak włączyć tibian earth
Nie mogę włączyć tibian earth proszę powiedzcie mi jak się ją włącza!!
|
Myszką.
Co za tłuk. |
ta wchodze i pojawia sie cos takiego lolu
"Tibian Earth Chcesz przyczynic sie do rozwijania mapy? Kliknij tutaj aby dowiedziec sie jak mozesz pomoc, oraz zobaczyc liste juz zasluzonych. Mapa respawnu: aby jš włšczyć kliknij przycisk ze znakiem zapytania. Przy odpowiednio dużym przybliżeniu mapy zobaczysz wtedy jakie potwory można tam znale�ć (jeżeli nic nie widzisz spróbuj zmienić oglšdany poziom, np z +7 na 0..." |
Przeczytaj to ze zrozumieniem. Ja jakoś sobie poradziłem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jemu chyba nie chodzi o mapę respawnu, ale o mapę w ogóle.
Pewnie mu się nie wyświetla, ale na dole jest "Firefox plz". @ down Podpowiem Ci. Potwory nie latają. |
pisze ze mam nacisnac klawisz ze znkakiem zapytania naciskam i nic sie niedzieje
|
No to naciśnij mocniej... ^^
|
lol
pojawia mi sie jakas ramka gdzie pisze znajdz szybko... |
no to znajduj raz dwa!!! czemu marnujesz czas!? za późno? Then go fuck yourself.
@down : A nie mówiłem że za późno?! |
;/ no to przerypane wszyscy ogladaja tylko nie ja :(
|
1. Masz pecha.
2. Ustaw poziom 0, chyba że szukasz potworów w górach. 3. Tam, gdzie czegoś szukasz może nic nie dodano jeszcze (jak np. całe cave troll na Edron. PS. Ja wiem że trzeba dużo UHów wziąć na taką wyprawę, ale trzymam za was kciuki). Edit: HAHAHAH. Popsułem całą zabawę. |
yyyyyyy ej ja wogule niemoge nawet ustawic na 0 ;p no nic obejdzie sie bez tego
|
Masz zanistalowaną jave? Bo to chyba potrzebuje javy.
|
niemam zainstaluje teraz i wam powiem
|
Rencyma. Ew. nogyma, a hardkorowo to włącz to "z biodra", uwaga grozi uszkodzeniem stawu biodrowego.
@DRoN Ty cepie. : < |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:18. |