Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dwimenor i jego zachowanie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=146544)

Bach 03-09-2007 22:07

Dwimenor i jego zachowanie

Witam:) od kilku dni Moderator Dwimenor praktycznie w większej ilości tematów jako odpowiedz do zadanego pytania przez użytkownika wkleja post na temat szukania linki i netykietę myślałem że moderator jest po to żeby pomoc a nie wklejać jeden i ten sam post.

Movement 03-09-2007 22:09

X(X(wqurwia mnie juz to dziecko co nawet w tibie nie gralo...

Avallach 03-09-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bach (Post 1638807)
Witam:) od kilku dni Moderator Dwimenor praktycznie w większej ilości tematów jako odpowiedz do zadanego pytania przez użytkownika wkleja post na temat szukania linki i netykietę myślałem że moderator jest po to żeby pomoc a nie wklejać jeden i ten sam post.

-.- wkleja odpowiedz na kazde pytanie!!!
Jezeli taki post byl juz walkowany kilka razy, to powinien odrazu usunac temat i nic nie pisac, ale daje wam wsakzowki debile!! Umieli byscie szukac to moze by nie bylo "takiego zachowania"!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Movement (Post 1638810)
X(X(wqurwia mnie juz to dziecko co nawet w tibie nie gralo...

Twoj post nic nie wnosi, poza tym jak ktos nie gral w tibie to jest raczej jego zaleta niz wada!!! To ze twoim glownym celem w zyciu jest 200 lvl i evul wypas eq, to nie nasza wina. Wyjdz i zamknij drzwi.
Jestes kolejnym gówniażem z nadiarem czasu, ktory tylko przeglada spoilery i mysli ktory quest wykonac najpierw, ktora droga latwiejsza. To jest gra RPG, a tibia.pl nie powinna publikowac spoilerow.

Times 03-09-2007 22:10

Może dlatego to wkleja, aby użytkownik raczył pomyśleć i poszukać.

A on w swoich tekstach podaje wszystko co do znalezienie odpowiedzi na nurtujące Was pytanie jest potrzebne.

Po prostu chce nauczyć Was myśleć, choć nie wiem czy to mu sie uda :)

@down
A czy on Ci kurwa nie udziela pomocy nakierowując Ciebie do odpowiedniego działu, opcji szukaj czy czegoś tam jeszcze ? Nawet są poradniki o szukaniu itp!!!

Bach 03-09-2007 22:10

moderator powinien udzielać pomocy a nie wklejać jednego posta

Marcin24 03-09-2007 22:11

Moderatorzy nie są głównie po to, żeby pomagać. Są po to, żeby pomóc utrzymywać porządek forum.
Cytuj:

1. Przed założeniem tematu:
  1. Szukaj (użyj opcji szukania), może ktoś przed Tobą miał ten sam problem i temat już istnieje. Nie ma sensu, żeby pytać się ponownie o to samo.
  2. Pomyśl, jaki ma być cel nowego tematu; czy nie będzie to uznane jako spam?
  3. Założ temat we właściwym miejscu (dziale, podforum)
  4. Użyj odpowiedniego tytułu. Tematy typu: "???" bądź "Help me plx" będą usuwane.

Wyciąg z regulaminu. Ja w tematach, w których tak odpowiadał znalazłem takie przewinienia.
@edit, wszystko up
Ale wy szybko piszecie :)

DRoN 03-09-2007 22:12

Drogi użytkowniku...

Macie racje, źle robi. Powinien dawać 1 pkt upomnień, to by wiedzieli odrazu newbie, że niektóre tematy są zbyt często, a poradników dla newbie za dużo (bo nie chce im się czytać, a wcale długie nie są).
Poza tym jest mniej spamu i mniej z sytuacji, gdzie jest 5x pod sobą "szukaj".

Hestoran 03-09-2007 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bach (Post 1638814)

Moderator głownie powienien sprzątać na forum

Bach 03-09-2007 22:13

wiesz forum jest po to żeby nowa osoba mogła sie w nim znalesc i dostać odpowiedz na jej pytanie:) a nie żeby sobie szuakala

Irons 03-09-2007 22:14

Kurwa człowieku zrozum, ze aby znalezc odpowiedz na nurtujace cie pytanie musisz troche poszukac, a nie leciec z pretensjami ze ci odpowiedzi pod nos nie podsuneli. "Szukajcie, a znajdziecie" to tyczy sie kazdego kto zakłada nowy temat. KTHXBYE.

Times 03-09-2007 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1638816)
@edit, wszystko up
Ale wy szybko piszecie :)

I tak cały temat skasują za kilka minut. Trzeba się spieszyć aby coś napisać :P

@edit
Ale spamowanie na ekranie :D

Avallach 03-09-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bach (Post 1638825)
wiesz forum jest po to żeby nowa osoba mogła sie w nim znalesc i dostać odpowiedz na jej pytanie:) a nie żeby sobie szuakala

Jestes jakis niedo.... dziwny??
Chcesz takie forum?? Tibia.org.pl wita!!!
On udziela pomocy, nie jest dzieckiem spoilerow!!

Ancient900 03-09-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bach (Post 1638825)

Chyba się nie wysrałeś w tym momencie :)
Rusz dupę mały ignorancie, w dorosłym życiu nikt ci nic nie bedzie podsuwał pod nos!

@Avallach zgadzam się w 100% z treścia Twojego postu.

Marcin24 03-09-2007 22:18

Zaraz wpadnie Dwimenor i wam zrobi "szukajcie, a znajdziecie". Skończcie już bluzganie i grzecznie poczekajcie, aż skasują temat.

Avallach 03-09-2007 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1638844)
Zaraz wpadnie Dwimenor i wam zrobi "szukajcie, a znajdziecie". Skończcie już bluzganie i grzecznie poczekajcie, aż skasują temat.

tak, ale moze przed tym nawrocimy kilku noobkow ;]

DRoN 03-09-2007 22:21

Pewnie jakiś żarcik moderatorów.
Toż to rozrasta się szybciej niż inne flame-spamerskie topici ala Oxygen.

ripper 03-09-2007 22:24

Kawał, tak dla poluzowania dupy:
Idzie Chopin i nagle BACH!
No. He, he.

@Bach
Weź idź s*******aj. Nie podoba się, to nie wchodź na to forum. Ogólnie rzecz biorąc osoby o ilorazie inteligencji zbliżonym do IQ mojej szklanki z coca-colą powinny mieć zakaz używania internetu.

Ancient900 03-09-2007 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper (Post 1638869)
soby o ilorazie inteligencji zbliżonym do IQ mojej szklanki z coca-colą

Ja bym zmienił szklankę..

Piotrek Marycha 03-09-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bach (Post 1638814)

a użytkownik powinien sie stosowac do regulaminu

Cytuj:

wiesz forum jest po to żeby nowa osoba mogła sie w nim znalesc i dostać odpowiedz na jej pytanie a nie żeby sobie szuakala
nawet mi sie nie chce tego komentowac...

Rybzor 03-09-2007 23:06

LOL, puknijcie się w łeb, Dwimenor wkleja takiego posta, ponieważ temat, pod którym wkleił tego posta łamie regulamin. Tak to jest jak się komuś dupy ruszyć nie chce, a odpowiedź na swój spam może znaleźć w 15 sek używając szukajki.
Cytuj:

wiesz forum jest po to żeby nowa osoba mogła sie w nim znalesc i dostać odpowiedz na jej pytanie a nie żeby sobie szuakala
Haha, ciekawe od kiedy. Po to jest tu te kilkaset tysięcy postów, aby ktoś sobie w nich poszukał informacji.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08.