![]() |
Warny Atimki & Thora
Czy dostaliscie moze warning'a od uwielbianej Atimki albo "Starego" Thora?
Tutaj mozecie napisac "za co" N/A 03-09-2007 18:13 13-09-2007 18:13 1 Double posting Atimcia malo co nie poplakalem sie ze smiechu z tego powodu, ale coz :D spojrzcie teraz na to: http://img409.imageshack.us/img409/1...tibiaplmn1.jpg oO? myslalem ze trudne zadanie czeka moderatora a nie dawanie ostrzezen bez wiekszych powodow? @Ryba Twoje posty sa najbardziej rozbrajające zwlaszcza w dziale filmy, widac ze masz tutaj absolutna wladza zeby miec tak znane osoby jak Atimka na gg - Sorry Boss. Speed~ |
Niemen miał rację. Dziwny jest ten świat.. Lecz niektóre modki są jeszcze dziwniejsze..
|
Cytuj:
A tak bardziej serio, to z takimi pierdołami na prv. Skoro zostali wybrani na tą posadę, to sobie zasłużyli, nie będziemy teraz łączyć się w cierpieniu z Tobą, bo dostałeś warna. |
W sumie to Rybka powinieneś dostać takiego "odpocznij sobie" za lanie wody w Każdym temacie...
|
Cytuj:
|
Sven, miejsce w szeregu, jaką kurna twoją?
|
Ale mnie korci, aby wkleić moje 1439 znaki opisujące co ma robić user przed założeniem tematu.
Chyba dziś mamy jakiś wysyp zażaleń od zdesperowanych użyszkodników. |
dodam tylko tyle iż dziękuję za uznanie:)
uwielbiam moderować;) |
Co do limitu wiadomości to czepiasz się czegoś co zostało zrobione miedzyinnymi dla ciebie. Jest to po to aby utrudnić rozsyłanie dużej ilości wiadomości PW z hacklinkami(dotyczy tylko grupy zbanowanych ludzi), wiec jak nie wiesz po co coś zostało zrobione to wstrzymaj się od głupiego komentarza.
Korupcja? Odsyłam do słownika języka polskie po definicje tego zjawiska: http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2564758 Jak nie wiesz co dane słowo oznacza to nie używaj go bo tylko się ośmieszasz :) No i dostajesz bana za założenie konta mimo bana. |
Czemu wszystie fajne tematy są zawsze zamykane nim ja zdążę coś tam napisać :/
|
Lipa będzie, jak bym ja jeszcze tu swego posta nie wsadził.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |