![]() |
parcel sie nie wysyla!!!
bylem dzis na minosach moim sorcem i zdobylem chyba z 7 chain armorow...
ale one mi sie nie chca wyslac!!! chce je wyslac do ab dendriel bo tam sie drozej sprzedaje ale mi sie nie chca wyslac!!! kontrolowalem duzo razy czy dobrze napisalem i bylo dobrze!!! czy musze w tym miesice mieszkac??? nie sadze bo juz wysylalem tam i nie mieszkalem... |
Nie, nie musisz w danym miescie mieszkac.
|
Upewnij się, że próbujesz wysłać nowy, nie używany parcel (NIE "stamped parcel"). Upewnij się, że w środku parcela znajduje się label. Upewnij się, że na labelu jest napisane coś w stylu:
Cytuj:
|
No to sprawdź jeszcze raz -.- Ab'Dendriel, może pisałeś inaczej i czy parcel zostawał na skrzynce czy wchodził do skrzynki, ale potem wieść o nim zaginęła?
PS. Niektórzy piszą info w parcelu tak: [nick] [miasto] [kilka linijek w dół i tu jakiś tekst w stylu "kasa dla ciebie"] Może tak robisz? Bo ja tak kiedyś napisłem i wysłało, ale za kolejnym razem nie chciałó to przestałem, pisać tego "dodatku". |
Ja przedwczoraj czy wczoraj chciałem wysłać parcela a gdzieś miałem spacje:/
|
a może masz zły parcel (używany)
|
napewno nie bo wszystko sprawdzalem bardzo duzo razy!!!
|
Moze
Co n skrzynce lezy jakas rzecz!
|
może nie przechodziłeś z jedenj linijki do drugiej za pomocą entera... nie wiem czy to cos daje ale jak mi sie nei chce wyslac to pisze jeszcze raz
Nick - enter - miasto |
Sprawdź czy na mailboxie nie leży Blubbery (jagoda). To jest w zasadzie niewidoczne, a uniemożliwia wysłanie parcela.
|
zgaduję:
a z jakiej skrzynki korzystasz? może tej tylko dla ludzi którzy wykonali postman quest? |
z tego co wiem to nie ma skrzynek tylko dla tych co wykonali tego questa sa miejsca ze skrzynkami dla tych osob ale jezeli ma dostep do danej skrzynki to nie ma przeszkody(jezlei wszystko co napisal jest poprawne)zeby dana paczke, list wyslac
ale glowy bym za to nie dal:D |
Hehe żeby wysłać paczkę musi pierwszy być ten świstek ( label) a potem rzeczy które wysyłasz ;)
|
chyba znam problem pewnie zamiast " Ab'Dendriel " piszesz " Ab`Dendriel " chodzi mi o "górny" przecinek pomiędzy wyrazami, chodzi o to aby używać tego przecinka który jest koło klawisza enter, a nie tego co jest pod klawiszem esc, mam nadzieje że pomogłem
------ Edit by Gremlin Albo to albo wcisneles spacje po imieniu lub nazwie miasta - NIE mozna uzywac spacji na koncu linijki wypelniajac tag. |
powiem tak sytuacji moze byc kilka juz sie sam przekonalem
1 mozesz uzywac zuzytego parcela ( chociaz to juz wszyscy powiedzieli ) 2 mozesz uzywac labela ktorego znalazles i tylko wykasowales nick i reszte i napisales swoje sam mialem taka sytuacje mialem juz kilka razy tzn wpakowalem label ktory nie byl dodany do parcela 3 mogles w jakims miescie kupic parcele i wyslac je do innego miasta kolejnym parcelem i niestety one tez sa traktowane jako zuzyte ( w ten sposob stracielm 5 parceli ) mimo tego ze nie maja podpisu stamped parcel 4 jak wspominano wczesniej lezy blue berry to klada noobki ktore chca krasc parcele 5 nie wiem co jest 6 jak chcesz sprawdzic czy masz dobrego parcela kup 2 i sprobuj nim wyslac Mam nadzieje ze rozjasnilem troche sytuacje POZDRO MISHELL :D |
W życiu bym nie pomyślał
LUDZIE W BILECIKU TRZEBA PISAĆ małymi literami :D
|
a co mi sie wczoraj stalo? jestem w kazzo wyslalem lootbaga do depo no, dalem na skrzynke i poszlo szczesliwy ide do depo zeby caly loot wyjac i co? 8o "gdzie jest ****a moj loot bag??!!" to tej pory nie wiem gdzie on moze byc;| na pewno go wyslalem, na pewno do mnie i na pewno do kazzo... :confused:
|
heh Parcele sie robią jak poczta Polska mogą zawsze nie dotrzec:D:D może to takie urozmaicenie :p
|
moze to glupie, ale czy jest mozliwosc ze depo jest na maxa zapchane itemami
|
<twoj nick><enter><Ab'Dendriel> (napisal Ab'Dendriel bo tu chcesz chyba wyslac?)
i tak powinno byc jak nie chodzi zrob formata ;D (pytasz sie po co? odpowiedz jest jasna: "nie wiem" ;D) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53. |