![]() |
Blokowanie parcelami
Raz sobie wracam z foldy Carlin na twarzy maluje mi się uśmiech bo przynoszę 2K xp i 300 gp. :D
Idę do depo nagle patrze uliczka zablokowana parcelami! lol Normalnie trzy "słupki" po 5 parceli i nie da się ani przejść ani tego ruszyć :D :D Musiałem iść naookoło i doszedłem spox ale to mnie wqrzyło chętnie zabiłbym tego kolesia ale miał lvl 25 bodajże więc dałem sobie spokój :P BTW. Głupi był mógł zablokować wejście do depo 8) Oczywiście takie murki to łamanie zasad ale kto go ukarze? NIKT :rolleyes: |
Jakie łamanie zasad? Czy w regulaminie coś o tym pisze, nie sądze. Takich kolesi tylko tępić! Vivat ulice bez parceli!!! :D
|
kto ukarze :] UKARZE GaMEMASTER ich trza na serio tempic to ludzcy idioci blind rabit to samo zrobil ale poinst polami
|
co w tym takiego zlego ze zablokowal wejscie do dp ?
|
re: Up
Blokowanie przy urzyciu przedmiotow jest zakazane w regulaminie tibi. 5. Intentionally misusing weaknesses in the gameplay. For example by repeatedly shouting long sentences (so called "spamming"), blocking other players in a protection zone, pushing of players from protection zones in order to kill them, or arranging objects or players in a way, that other players cannot move them. |
Cytuj:
Po polsku znaczy to mniej więcej, że nie wolno ustawiać przedmiotów w taki sposób, aby inni gracze nie mogli ich ruszyć. Taki murek z parceli się do tego kwalifikuje :D |
wiem znam caly regulamin bo czytalem na tibia.pl :))
no ale co jest w tym az tak zlego ? przeciez mozna to obejsc z boku |
moze wyjde na debila, ale czemu nie da sie ruszyc tych parceli? :)
|
Cytuj:
|
parcele sie zawsze da ruszyc i nawet showac do plecaka :P
|
to czemu Owoc napisal ze sie nie da tego ruszyc ?(
|
nie wiem ?(
|
Cytuj:
|
wiec moim zdaniem ten koles co poustawial parcele nie zrobil nic zlego. kazdy moze wziasc parcele albo wyrzucic do kosza
|
albo dla picu aby coś porobić lub się pośmiać z kolesi :D
|
on cos picuje albo nie umial przesunac ich
|
myśle że pic tu niewchodziw role kiedyś sam tak zblokowałem ulice z nudów ale aby przejść to koleś spedził 8.45 minuty :D
|
moj qmpel zbiera parcele :) i ma juz 15 bp parceli :). co z tym robic bedzie nie wiadomo ale wspominal cos o zamku :P
|
To się spytaj po co to mu dokładnie
|
bimber
a na jakim servie on gra to moze bym wspomogl jego budowe zamku :)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:28. |