![]() |
Najpiekniejsze chwile Tibia.pl
A wiec, dzis wpadlem na forum i zobaczylem saja date dolaczenia, niegdy na to uwagi nie zwracalem, a dzis, ile to juz lat minelo, pamietam jeszcze stara tibia.pl gdzie strona byla lekko niebieska i tylko 2 tabelki po bokach + pienky link forum, to tu sie zaczelo, ots, pierwsze pytania, pierwsze bledy, ludzie nie pisali dla licznika postow lecz po to aby pogadac, spotkac sie w tibi i powalczyc razem nie dla expa, lecz dla zabawy. Dla mnie byly to mile chwile, teraz wszystko sie zmienia, nie wiem czy w dobra strone lecz bede milo wspominal ta strone, w tibie juz nie gram ale tibia.pl bede odwiedzial zeby sie czegos dowiedziec, i byc na biezaco z informacjami.
Piszcie swoje wspomnienia o tibia.pl, jezeli masz zamiar napisac cos bezzsensownego wcisnij ten czerwony krzyzyk u rogu ekranu. Pozdrowienia dla fanow tibia.pl, i wszystkich innych fanow. |
Ta blue-layout byl rox :D
"Ala fatima bylo i nima" :s |
Pierwsza moja wizyta na Tibia.pl i ta sonda: co sądzisz o nowym layoucie strony... Ech... Przegapiłem stary lay...
|
Pamiętam,że ojechałem jakiś Fake,od noob'ów i idiotów.(Choć był całkiem na poziomie :P)
W ogóle jakoś dużo nie pamiętam z moich początków na tym forum. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |