![]() |
Lista Milych Graczy
Ludzie maja zazwyczaj taka nature, ze mowia o tym co zle, niedobre. A czy tylko to jest wazne? Na forum mamy obszerny temat Lista PK, a nie ma tematu z milymi graczami, pomagajacymi, towarzyszami do pogadania... Dlatego tu wpisujcie mile osoby, z ktorymi spotkaliscie sie kiedys w Tibi. Nie chodzi mi tu o waszych przyjaciol, ale o jakichs kolegow, niekoniecznie z Polski, ktorzy zrobili na was mile wrazenie.
|
Do miłych ludzi zaliczyłbym:
Obecnie brak. Qrde ja jakoś miłych ludzi w tibii nie spotkałem, a może wy? Dobry temat jest, ale będzie mało przykładów. |
Ja sie spotkałem z baardzo miłym przykłądem...otóż wpadłem w dołek....i sie wyjść nei dało...więc poprosiłem kolege o poomoc a tu bez wahania dosyć duża grupa ludzi zgodziła mi sie pomóc bez wahania to było bardzo miłe tym bardziej że nei chcieli zapłaty za swą pomoc a nwet mnie UHneli.....
|
Spróbój u tych (obaj to polacy):
Vete Pogromca bobkow Ten pierwszy pokazał mi Kazardoon (czy jak to się pisze :P), dał mi steel helmeta, brass legsy i 2h sworda 8) Od Pogromcy dostałem: Scale armor, Longsword, Dwarven shield. Pokazał mi on także fajne miejsce z elfami w Ab'dendriel. Obaj są na Danubii Dzięx i pozdro dla obu! |
ja spotkalem milych gosci ale nickow ni pamientam a raz na rooku takich wrednych co mnie przy minosie blocneli i mnie jakis master of costam uratowal
|
Yo
Na Lunarze:
Lunatyczka - pomogła mi się zakwaterować w AB i pożyczyła speary jak zginąłem Star Warker - Obronił mnie przed niesłusznym atakiem rodaka polaka. Chwała mu za to Suvixo (chyba nie pomyliłemsię) - Palladyn na 9 chodzi ze mną na wyprawy Jakada - Bratnia dusza przy chodzeniu do zamku koło AB Wojtusmistrz - Kolega, niestety często ma lagi i wychodzi :-) Raddykiller - Z Rooka znajomy Jak kogoś nie wymieniłem to przepraszam |
na calmerze jest tylko jeden:
najlepszy najwspanialszy najrzyczliwszy najprzystojniejszy i jeszcze naj naj naj wiecie juz kto to ? to wlasnie ja :] |
Calmera:
-Bezzebny paranoik -Notoryczny miotacz sledzi -Loozak -Nizi...Nizidr...nie pamietam...Nizidraminyt czy jakos tak (sorry nizi) |
nie pamiętam nicków ale pomagali mi jak nie miałem liny i mnie wciągali , jak się zgubiłem w jakiś podziemniach to pokazywali mi droge , naprawde bardzo dobrzy ludzie grają w tibii ,szkoda rze coraz ich mniej.
przypomiało mi się w rooku gość mnie zablokował szkrzyniami i stolikami i mówił "give me money" , a mój wybawca wkroczył i po cięszkiej walce z agresorem uwolnił mnie , mu podziękowałem a tamtego wyśmiałem :D |
ej Hukeram
a ja ? ja przeciez codziennkie trace conajmniej 500 gp bo wspomagam biednych i wspieram tez akcje pajacyk , bo codziennie rozdaje troche jedzenia glodnym dziecia wiec nie zapominaj o mnie jesli wymieniasz graczy z calmery :] |
Cytuj:
Ja nawet nie wiem jakiego ty masz nicka :P |
nie ma prblemu chetnie cie wyposaze tylko na jakim servie grasz ?
|
hmm
na NOVEJ to: Master of Potatoes Sahmet Derlik :) (pomagam newbie) Alcazzar |
Ja pragne wyszczegulnić gildie vampire z isary to jest poprostu super polka gildia
zawsze można liczyć na ich rade lub pomoc nigdy się nieodwrucą plecami do ciebie jeszcze raz thx and pozrdo |
cala gildia ?
nie wieze zawsze znajda sie ze 3 czrne owce :)) |
to się zdziwiash to są spox kolesie którzy znają się na rzeczy :D
|
no ale napewno jest tam jakas czarna ofca
|
nie niema wszyscy są ok
|
a moze jednak
moze jakis ma czarna przeszlosc i ty o tym nie wiesz |
nie wszyscy godnie reprezentowali polske w bitwie z torami
|