Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Problem z zabijaniem ludzi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=146705)

Piterach 05-09-2007 23:19

Problem z zabijaniem ludzi

Widze ze moj poprzedni temat, zostal usuniety, poniewaz uzylem slowa "dedac", ktorego nie ma w slowniku.

Zaczne krotka historia: poszedlem sobie expic na fibuli, raptem ziomek nieoznaczony, zaczal mnie atakowac. Dostal biala czaszke. Zdazylem mu uciec, i potem jeszcze raz sie na niego natknalem, ale juz mnie nie chcial zabic. Nie mial juz czaszki. Jak tak zrobic?

I pytanie troszke noobkowate: chcialem zabic jakiego kolwiek gracza, klikalem na nim prawym, potem ATTACK i moja postac nie chciala go zabic. Pokazal sie taki bialy napis, nad "czatem". Probowalem zabijac na roznych lvl: poczynajac od 8, przez 17, 25, probujac nawet na 46. I nic nie szlo. Nie mam pojecia jak to zrobic. Od razu mowie ze chciabym otrzymac w odpowiedzi sposob zeby zabijac majac biala czaszke.

Pomoze ktos?

Rybzor 05-09-2007 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piterach (Post 1641302)
Widze ze moj poprzedni temat, zostal usuniety, poniewaz uzylem slowa "dedac", ktorego nie ma w slowniku.

Zaczne krotka historia: poszedlem sobie expic na fibuli, raptem ziomek nieoznaczony, zaczal mnie atakowac. Dostal biala czaszke. Zdazylem mu uciec, i potem jeszcze raz sie na niego natknalem, ale juz mnie nie chcial zabic. Nie mial juz czaszki. Jak tak zrobic?

I pytanie troszke noobkowate: chcialem zabic jakiego kolwiek gracza, klikalem na nim prawym, potem ATTACK i moja postac nie chciala go zabic. Pokazal sie taki bialy napis, nad "czatem". Probowalem zabijac na roznych lvl: poczynajac od 8, przez 17, 25, probujac nawet na 46. I nic nie szlo. Nie mam pojecia jak to zrobic. Od razu mowie ze chciabym otrzymac w odpowiedzi sposob zeby zabijac majac biala czaszke.

Pomoze ktos?

Wszystko DOT czaszek znajdziesz na tym filmie, on Cie nakieruje na manual (i hope so)
http://www.youtube.com/watch?v=qOMKF135v30

Teraz wiesz, czemu usunęli Twój temat?

Tompior 05-09-2007 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piterach (Post 1641302)

Pomoze ktos?

Wszystkie te postacie kupiles na allegro??
Moze przeczytaj ten bialy napis, ktory sie pokazuje :)

Zalgadis 05-09-2007 23:29

up@ jemu chodzilo ze on chcial zabic 46 levela (tak mysle) nawet jesli jego sprawa jak ma hajs niech traci na tibie potem on bedzie mial kompleksy z tego powodu nie my ;p

obok eq jest taka reka kliknij na nia wtedy bedziesz mogl lac ludzi

Piterach 06-09-2007 17:11

Ta reka ma byc zacisnieta?

Barniakos 06-09-2007 17:27

Ma sie zaswiecic na czerwono

adammistrz 06-09-2007 18:12

Hmmmmm..... chłopcze albo grales tylko na serverze non-pvp albo kupiles postac na jakiejs aukcji:baby:
przejdzmy do rzeczy zeby zaatakowac gracza na pvp albo na pvp-enforced trzeba zacisnac piesc tak by sie zrobila czerwona

Smerfhsb 06-09-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1641322)
Wszystko DOT czaszek znajdziesz na tym filmie, on Cie nakieruje na manual (i hope so)
http://www.youtube.com/watch?v=qOMKF135v30

Teraz wiesz, czemu usunęli Twój temat?

Jestem slawny.
Widac moj nick na filmiku!

Smerfhsb 06-09-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adammistrz (Post 1641747)
Hmmmmm..... chłopcze albo grales tylko na serverze non-pvp albo kupiles postac na jakiejs aukcji:baby:
przejdzmy do rzeczy zeby zaatakowac gracza na pvp albo na pvp-enforced trzeba zacisnac piesc tak by sie zrobila czerwona

Na pvp-enfo nie trzeba

Lasooch 06-09-2007 20:17

edit: @up: aff, szybszy. Ale za to double!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adammistrz (Post 1641747)

Hmmmm, chłopcze, albo grałeś tylko na serverze pvp albo kupiłeś postać na jakiejś aukcji:baby:

Przejdźmy do rzeczy, każdy głupi wie, że na e-pvp nie trzeba żadnej łapki zaciskać.

Pomijam już, żeś o interpunkcji nie słyszał.

Lord_Piterek 06-09-2007 20:33

@adammistrz

jakim cudem na no-pvp ziomek mogl go zaatakowac? :o
czytaj ze zrozumieniem ;)

@topic

kliknij w ta łapke po prawej stronie powinna byc czerwona i wtedy ponow czynnosc z atakowaniem (nie radze w miescie ;))

dawid000 07-09-2007 13:44

ryba ty c.w.e.l.u to ja kurwa pisze pojebane pytania? jest tam moj temat RS lol?
@topic
1.poczekal az czacha zniknie
2.kliknij na ta piesc zeby byla czerwona i zacisnieta

Rybzor 07-09-2007 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dawid000 (Post 1642509)
ryba ty c.w.e.l.u to ja kurwa pisze pojebane

No men, przecież filmik dokładnie wskazał, że odpowiedź na Twoje pytanie była w manualu, a temat był całkowicie niepotrzebny. Proszę mi się tu wyrażać xD.
btw co to za skrót?
Cytuj:

c.w.e.l.u
Człowiek wysoce elokwentny lubiący userów? :;

dawid000 07-09-2007 15:32

@up
omg dalem kropki bo cenzura jest
bez kropek by pisalo ****u

eloMurarz89elo 07-09-2007 16:08

wiesz co zrob to dla wszystkich nie graj w tibie i nie pisz wiecej tutaj na forum zawsze to jednego uloma mniej xD

Lasooch 07-09-2007 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dawid000 (Post 1642594)
@up

Wiesz, że omijanie cenzury to łamanie regulaminu, buraku? NIE NAJERZDRZAJ NA MOJOM RYBEM!111

Lol'us 08-09-2007 22:05

Omg

Piterach na jakim servie grasz? Bo są takie servery jak Pvp gdzie mozna zabijac innych graczy w sposób brutalny... xD Są servery No- pvp gdzie nie mozna zabijac innych graczy or takie jak Pvp- enfforced gdzie za zabicie innego gracza dostajesz exp... ;D

Smerfhsb 09-09-2007 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dawid000 (Post 1642594)
@up

Idź do szkoły , dowiedz się co znaczy Ironia , wróc.

kondom69 10-09-2007 13:46

Koniec Tematu!!!!
Prowokacja!!

Machrumczas 10-09-2007 20:21

"Widze ze moj poprzedni temat, zostal usuniety, poniewaz uzylem slowa "dedac", ktorego nie ma w slowniku.

Pomoze ktos?"

Nikt ci nie pomorze ty wyszczerbiony downie, i dobrze ze ci sie nie udalo, szkoda ze cie nie rozwalil!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32.