![]() |
über demon hell
http://rapidshare.com/files/53653811...hell_30507.rec
czyli jak sorc/drut potrafi bloczyc demona przewinac do dwoch demow |
zasadniczo to nie zrozumiałem, jedna panienka non stop sieje blokera i zapomina, że też jest śmiertelnikiem a kolejny aparat stoi przez dobre 20 sekund w bezruchu i ma potem jakiś wąty do blokera, że nie rzucał exety, lol. Chyba masowa usterka neostrady.
|
temu sorcowi to net padł bo później pisze " thx my net provider <3 " czy jakoś tak xD a ten Bloker to też niezły zamiast uhnąć/walnać exete to sobie stał wesoły... Ogólnie to żal.br
|
ogolnie bloker to frajer...kolejny allegro mastah :|
09:25 Mars von Aiur [164]: im lvl.540292 09:25 Mars von Aiur [164]: <.< 09:25 Dandrok Shadow [134]: Mars are you noob? 09:25 Mars von Aiur [164]: no 09:25 Mars von Aiur [164]: im hi lv 8o ZAL |
zalowe hail dzieci allegro >,<
|
Cytuj:
btw, to już byla koncówka huntu, poszlismy na hell zobaczyc hity |
Cytuj:
|
dawno sie tak nie uśmiałem xD
Pan bloker .... emmm ... chyba za wiele demków to ty nie widziałeś ... wystarczylo sie kawałek przesunać a sio'er nie dostawal by z gfb :> Sio'er nie zapominaj o swoim hp ;) mana shield przy 2ch demkach tez by nie byl glupim pomyslem :) Sorc Kick w najbardziej nieodpowiednim momencie ... skond ja to znam |
Cytuj:
Cytuj:
widzielismy duzo demów :) baaardzo duzo, ofc mogl sie przesunac a tego nie zrobil siocher nie wiem czemu? nie patrzyl sie na swoje hp tylko na jego ja mialem laga na 1min~ tzw freez @edit jeszcze jedno, mars jest pokręcony - pozytywnie. wy zapewne jakbyscie mieli taki lvl nie odpisywali nikomu itp, tylko stali pod domikiem i exp no nie? a ze on lubi sobie jaja robic to niech robi |
@up
Spoko men @--Cienius-- @Dartof LAL, ironia plex1 xD @topic Hueh, nieźle padli xD Bloker zachował się wobec pana up trochę "egoistycznie", ponieważ mógł uchronić go od deda ;] Ale ja tam nie wiem, co bloker miał na myśli x} |
hheehehhehe akcja z 15-16 min mnie rozbiła xD bloker zamiast exety to sobie stał... i kicka chyba nie miał bo kiedy on się uhnoł, ten 136 jeszcze żył, dopiero gdy padl podszedł i exeta res kiedy już nikogo nie było xDDD film warty obejrzenia hehehehehe _/ a ten ED zamiast sio siebie to siochał blokera mimo że był na green hp :P może sie hotkeye pomyliły ale mógł iść uP :P
|
rehost? na cokolwiek
|
Cytuj:
NIE WAZNE CO NAPISZESZ I TAK JESTESCIE RETARDAMI Z NO PVP pwnGE |
@up, nie komentuje tego co powiedziales dzieciaku
rehost : http://tibicams.tibianetwork.com/de/movies/show/30507 |
no no spoko ciekawe czy ja kiedys w ogole pacc'a ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |