![]() |
nightmare hunt by 125 RP
Nie spoilowac lootu bo spale was.
http://rapidshare.com/files/53811333...tmare.rec.html btw nie bedzie rehosta ,,|,, |
plz rehost
|
@up
co za idiota @up again :S a twoj go czyści twoją szczoteczką do zębów |
zooltar czemu buraku spojlujesz?
|
@^zooltar
Czytać kurwa nie umiesz? -.- Za coś takiego powinni banować >_< |
Zooltar wyjawil loot, wiec juz mozesz go palic.
@Zooltar Dopisz prosze ile soul orbow itp lootnal. Jestem ciekaw ;o |
125 PAL
96 DIST ES 38 ATAKU NIGHTMARE ~14,5 minuta filmu DMG HP LOSE 0 0 0 126 114 0 0 99 0 7 229 27 136 103 0 0 128 0 119 143 150 18 251 41 251 0 139 388 146 14 318 15 150 24 129 0 231 138 241 67 0 49 72 0 Średni dmg pala: 127,5 Średnia strata hp od nightmare: 57 Palek atakował w zwarciu z ES. To jest chore!! Pal zabił go w 22 hitach (łącznie z misskami). 2804 dmg mu zrobił. Stracił raptem 1259. Max hp miał więcej, czyli stracił 2 vity (320 many) na takiego potwora. 160gp nakład... Mimo wszystko w praktyce wychodzi, jak bardzo opłacalny jest teraz pal... |
jebnij taka tabelke dla destro i plague (az 1 padl :p) jeszcze ^^
|
Naprawde ci sie ten loot nalezal bo akurat wtedy jak poleciala maca musiales uhy zwastowac, a moglo sie obyc bez tego ;) , GZ
|
najt/pal narzekal ze przed upem sorc/drut moze expic wszedzie solo od okreslonego levelu. ten film imo pokazuje ze role sie odwrocily o 180 stopni w dodatku magowie zuzywali o wiele wiecej manasow, a jakby tego bylo malo cipsoft nazywa to balansem profesji.
|
Aba, ty jeszcze kuwa ten loot luck masz?-.-
No co za lamus... Pipa jestes i my to wiemy, i ty to wiesz :P Btw, twoja hatka ssie :F Pzdro Edit:> Film-huehue A tu maly own3d 21:08 Innos of Astera [31]: siemka.. ja w sprawie gildi.. rekrutujecie?? :D |
gratuluje loota, dzieki za info o filmiku ;)
|
rehost plox
|
|
AA tu jest eful lot nie wchodzić...
Duch: Nie mniej mnie za nooba to dla żartów;) a nóż się ktoś zabierze... I mówię tam jest eful lot nie wchodzić... silver: Czyż nadal sorcem da się szybciej expic(od najta)... no właśne, że się da tylko trochę chęci... Duch wiesz ten filmik z twojego linka nie działa :/... przynajmniej u mnie i serio tera gadam;) |
Cytuj:
|
Ładny filmik, ale ogólnie troszke waste. Szkoda że tamten baran loota spoilował...
|
czy bez waste jest taka fajna zabawa ^^ ? wiesz sa ludzie i parapety ten nawet
sie tu nie zalicza :D |
Cytuj:
www.thisnohackmenz.com/owntibia***** Teraz powinno działać. |
Hmm, niezły był jak dla mnie początek :D. Ale i tak miał wielkie waste na mfach.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:49. |