![]() |
Ciufcia hacked - rezultaty.
-Mój rookstayer 42 lvl został shackowany.
-Hacker wyszedł na maina jako knight. -Na rooku HP rośnie po 5, a rycerzowi spada po 15. -W pewnym momencie powinniśmi dojść do momentu gdzie będziemy mieć 0 HP. - Z tego chara już nic to postanowiłem się pobawić. Efekty: http://img442.imageshack.us/img442/7277/10hpxdir7.png Filmik: http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30559 Postać obecnie znajduje się na rooku. Gdy na z 19 spadłem na 18 lvl i się zalogowałem odrodziłem się na rooku :). http://img183.imageshack.us/img183/74/46123311fo3.png |
Żal...tyle pracy poszło na marne. :s
Przykro mi. :/ |
zadne to pocieszenie, ale przynajmniej lekko pobawiles sie swoją postacią, czego napewno nie zrobilbys gdybys wciaz byl na rooku...juz nie wspomnie o pechu z paccem -.-'
Chociaz moze w ten chwili latwiej "porzucic" tibię[czego sam chce] no, ale to, co teraz zrobisz zalezy od Ciebie... Mam nadzieje ze nie pobiles kogos z otoczenia częscią garderoby, lub kultowym juz Krzesłem:) |
Przykro mi Ciufcia :/ Ludzie nie mają szacunku, respektu. Rozumiem że przerzucą
EQ, Kase, Addon Items, Kolekcje. Ale żeby wychodzić harem na maina? :/ |
Cytuj:
Pierwszą rzeczą jaką bym zrobił, jakbym dorwał Sunrise, to wyszedłbym na maina :D Ps. A co innego można zrobić Rookstayerowi? Itemy ma gówniane. Kase, to tylko przerzucić w grze, bo nie można przetransferować. Zroookować za bardzo się nie da. @ down Niestety, nie umiem hackować i nie mam zamiaru się uczyć. Ps. Jakoś nigdy nie byłem shakowany ;( (Nie twierdzę, że Ciufcia wchodził na jakieś trojańskie strony.) Ps2. Dlaczego BEZLITOSNA? (ciotę mogę jeszcze przeżyć, bo już ktoś mnie tak nazywał, jak powiedziałem że na tibia.pl są spoile do questów). |
@Ciufcia
Chyba ja bede mial szybciej 50 lvl ;P Bardzo ciekawia mnie te rezultaty ;p |
A mnie zastanawia to jak cię shakowali ?
Czyżby jakieś boty itp ? Przecież jeżeli nie to to nie da rady cie haknąć :) |
Cytuj:
15:01 You are now ignoring user MediaTecz. |
Ehh... i Ciufcia odchodzi w niepamięć :/ Będziesz kontynuował życie rookstayera?
Dziwi mnie trochę Twoja postawa. Przy temacie uśmiech i bawiłeś się w "Co się stanie?" Nie bierzesz tej gry na poważnie, tutaj wielki plus. |
Cytuj:
|
Szczere kondolencje :/
Można wiedzieć jak do tego doszło? (p0rn-keylogger/tools-keylogger/granie w kawiarenkach/granie w szkole/granie u kolegi/) |
Cytuj:
Pozatym, to jest dział Tajemnice Rookgaardu. Poco wogule się tu udzielasz skoro chcesz nam tylko przedstawic swoją niechęc do rookstayerów? Nie róbmy syfu chociazby w tym temacie -.- chcesz sie poklucic lub wymienic się poglądami to zpraszam na priva. #Pan Klocek Kolejnoś wariantów przypadkowa?;) # 2) Pan Klocek Nie miałem nic złego na mysli :P |
Cytuj:
Pamiętam jak Ciufcia sie pojawił i teraz widzę jak jego postać została zniszczona, niefajnie takie rzeczy oglądać :/ |
@MasterTusk
Nie pobiłem nikogo. Lekko się wkur.iłem, ale później mi przeszło. To tylko gra... @Pan Klocek/MediaTecz Nie mam pojęcia jak mnie shackowali. W botach i w sharowaniu się nie babram. @Aroonia Będe. Czekam na nowy świat. @Raxev Z tego chara już była kupa, więc czemu miałem się nie pobawić;). Jak mnie mogą shackować w rlu? @DRoN Cytuj:
|
@Ciufcia.
Współczuję. Nie sądziłem, że nadal będziesz grać. Na nowy serwer poczekasz jednak trochę... ;p |
@up
Mamy czas. Nie spieszy się :P. @down Cytuj:
@ jeszcze raz down Zrozumiałem Cię. Kolekcji nie straciłem. Oddałem ją kumplowi. Ale nawet jakbym ją stracił to nic. Dla mnie ważny jest tylko czas, który w to włożyłem i to, że jakiś jeb.any hacker zniszczył 2 lata mojej pracy w minute... |
Cytuj:
@Forumowicze Zwracam się z uprzejmą prośbą o ignorowanie postów niejakiego DRoN'a. Jeśli chcecie podyskutować na temat jego podejścia do hacków i ogólnie szacunku do ludzi zróbcie to na priv. Regulamin surowo zabrania karmienia Trolli i wszczynania "bójek", po co macie narażać się na warny i punkty? @Ciufcia Hmmm przeskanowałeś kompa i nic? Spróbuj na www.nanoscan.com, przeskanuje Ci kompa w 30 sekund. Może znajdziemy "winnego", tak dla ostrzeżenia innych? Grałeś ostatnio w jakiejś kawiarence/szkole/u kolegi ? |
@Klocek
Nie grałem w szkole/kawiarence/u kolegi... Często wchodzę w jakieś linki może wtedy mi się jakiś syf sciągnął. Ale mniejsza z tym. Już za późno ;) Jak zacznę znów grę to się odpowiednio zabezpiecze xD Edit. Skanowałem ale syfny mam najwidoczniej program. Your PC is infected with 2 viruses. Nie pożyją długo. W ciągu najbliższych paru dni mam zamiar formata zrobić. |
Cóż, kasa rokstayerowi może nie jest szaleńczo potrzebna, ale hackerowi napewno by byłA xD.
A hack byłto był, każdemu może sie zdarzyc :p |
Ciufcia to mój friend jak grałem na rooku jeszcze szkoda mi jego
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:25. |