![]() |
Jaki SET dla Pallka
Witam mam pytanie od wprowadzenia tego update paladyni czesta chodza z spearami i tarcza i otóz mam pytanie co i na jakim lvl zalozyc obecenie mam 38 lvl
|
mam tez 38lvl eq:crus helmet,b robe,p legi,bohy,c shield i royall speary takie eq starczy ale mozna najwyzej zamienic c shield na v shield
|
ja nosze noob charem k set w helmet muduse bohy i p ammy i jak narazie jestem zadowolony =)
|
jesli nie masz duzo kasy , to polecam : plate setcik , boszki , (shield od 30+) i steel helmet.
A jesli masz kase to crown set,bohy + vampirka wystarczy |
Ja mam aktualnie 40 lvl, ale od równo 38 lvl nosze:
p ammy, crown helmet, blue robe, c legi, demonka, bohy, royalki, Ja idę w capa, dlatego nosze crown helmet zamiast crusa..... @down po prostu chce mieć też wygląd jakiś, ale zaprzeczę co do p ammy, def sie przydaje (palkowi bardzo rzadko, ale ja expie tam gdzie potwory bija blood distance ;p) a to jedyne ~7 cap o ile dobrze pamietam |
Jakbyś szedł w cap to byś nie nosił p-ammy i crown...
Od 35 nosze: demonka, hat of the mad, boh, k legi(p lżejsze jak coś), b robe i royalki. |
Ja lubię TO, więc polecam.
|
A jakie EQ polecacie dla palka na 12 lvl ? ;)
|
Cytuj:
|
juz 6 temat taki widze "jakie eq dla pallka " 8o
|
Ja na 57 lv nosze B Robe, Plate Legs, Crown Helm, Royal Spiry, BOH, Drag Shield, P ammy i to mi wystarcza.
|
nie lepiej Hat of the mad, b robe, v shield, bohy, spiry/xbow/bolty, p ammy?
|
Na 38 lvl...
Na 38 lvl: Crown helmet, Blue robe, Crown legs, Bohy, Medusa shield, Royal spears, Platinium amulet...
|
Nauczcie sie do cholery ze to nie jest PALLADYN tylko PALADYNX(
|
Na 8-40lvl bohy, plate legs, blue robe, crown helmet i jak chcesz bić ze spearów to jakąś dragonke.
Później już jak najlepsze bo capa dużo. |
Blue Robe , Crown Helmet , Crown Legs , Dragon/Crown/Vampire/Shield, BOH'y i Twoje speary ;)
|
Z setów polecam leather. Bardzo lekki.
|
Ja na 45lvlu nosze: rh, b robe, c legs, boh, demon shield, p ammy, speary (lub co wolisz :P) Eq ladnie wyglada i nie jest super ciezkie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |