![]() |
PACC - Invalid ?
Witam!
Mam małe pytanko :-) Potanowiłem kupić PACC'a i jużgo zamówiłem, wszystko ok, miałem zapłacić przelewem bankowym, itp. Jednakże kolega zaoferował, że zapłaci kartą (wyhcodzi taniej, bo bez większych prowizji) I teraz pytanie, jeżeli zamówi jeszcze raz PACC'a na moje konto, a pierwszy zostanie nie zrealizowany, to co, BAN'a dostane ? :-] (mimo, iż PACC zostanie kupiony, ale przez inny formulaż ?) - Czy może lepiej skorzystać z linku, który przyszedł na Maila z ShareIt ? (tam sięwybeira sposób płatności, etc [jak pisało w linku jest on do przeprowadzenia szybkiej transakcji]) Thx za pomoc Pozdro! |
Ekhm.. kto ci powiedzial ze dostaniesz za to bana? nie ma zadnego bana ;)
Nawet jezeli kilka razy wypelnisz rubryki na tibia.com i co kazzde wypelnianie dostaniesz inny numer Referencyjny ;) to i tak nie dostaniesz bana, ale najpeiej gdybys dostosowal sie do ostatniego wypelnienia i numer ref. Pozdrawiam |
"If you are not of full legal age, you must ask your parents whether you are allowed to purchase a Premium Account. You have the right to cancel your purchase within 14 days, but not after activating your Premium Account, and the money, less the fees for the transfer, will be returned to you. Also understand that we will not compensate you for playing time in case you get banished because of violating the Tibia Rules."
Ban na czas nieokreślony (chociaż czasami bywa to kilka miechów [3-4 ?]) Można anulować płatność do 14 dni, anulacji automatycznej chyba nie ma i trzeba napisac maila do CIP'ow, mam nadzieje, ze mi go anuluja :P bo qmpel płaci inną metodą :-) |
Kolejny raz to samo.
Bana za invalid payment dostaniesz jesli zaplacisz karta kredytowa i zanim na koniec miesiaca zaplacisz rachunek za karte zglosisz ze karta byla skradziona (czyt. CIP nie dostanie pieniedzy a ty dostales PACC). Jesli wypelnisz sobie formularz i nie zaplacisz nic ci sie nie stanie. Pozatym nawet jesli dostaniesz ban za invalid payment to wykupienie nastepnego PACC spowoduje ze ban zostanie zdjety. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |