![]() |
Guardy- moze nie zaciekawe ale to moje first ss
|
Spoko ale napisz ... profesje ( pewnei drut , mag ) jaki mlvl ... Ile ci poszlo hmm'ow i ile expa nabijales na jednym bp , zabiera;es wogule uh'y ?
|
Cytuj:
|
mmmm uh milem ze 2, profesje widac w nicku. poszlo mi 2 bp hmm i nabilem 12 13 k expa. a pozatym jak cos mialem prawie ful mane na vite B) jeszcze 1 MOA: ogladaj dokladnie ss plz jest 1 ss gdzie jest rozwinieta tabela "skills" i widac mlvl lvl itp.
|
No to gratz jeszcze raz, 12k exp do dla mnie duzo, bo mam slaba postac (patrz podpis) no i masz naprawde niezly eq (ja mam p-set, steel helmetm, spike sword i dwarven shield)
|
Omg rzeczywiscie ... sorry ale ja jeszcze sobie legalnei przed komputerem spie :) !
|
Hehe
Ładne ładne... I na jednym z SS'ów ja jestem (Joy the Sorcer :] ) Wkońcu wiem jakie masz itemki i jakie skille xD
|
Mi się aż tak nie podobają szczerze powiem widać że jestes nowy :baby: sam bym takiego wymiotu nie zrobił,no ale widziałem lepsze SS-y :evul: :evul:
|
ladnie ladnie, ja tez staram sie tam huntowac jak bolty mam <lol> w "trójce" najlepiej, w miare szybki resp dobry exp i dobry loot, zyc nie umierac... ;] btw. jak ktos moze to niech rzuci kilka boltów:P
|
Fajne ss'y :D kiedys pohuntujemy razem na guardach :D <yepp>
|
:p
3 ss mi sie najbardziej podoba :P gratz jaki miales loot (moze cos przeoczylem)
|
loot byl strasznie marny pare scale ammow pare battle hammer i double axe jesli dobrze pamietam :tongue:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:23. |