![]() |
Ghazbaran na celescie
|
Radze przewinąć do 17 minuty
Koleś pojawił się jak z nienacka : D Dalej nie ma co oglądać : P |
my to zabic chcielismy, a polowa sie nie zorientowala kiedy on przybiegl...
|
O lol masakra. Ja nie wiem jakiej ekipy i jakiego blokera trzeba żeby to zabić.
|
Cytuj:
15x shooterów :PP |
@up
+ 30x healerów :P Cytuj:
|
do tego 3 blokerów to jest mało[; tylu trzeba blokerów, aby w przypadku śmierci dwóch misiek nie przedostal się do shooterów, tak jak to było w tym przypadku:o Dużo mędrkować tu nie trzeba, blokerów +/- 10 stoi w dwuszeregu a reszta za nimi napierdziela w gazika, co jak co ale w tym przypadku to exeta dużo nie daje:o
|
Ghazbaran chyba biega na 60m ;o codziennie. 8o
|
Cytuj:
@filmik warto obejrzeć :] |
Jak tam ktoś na filmiku powiedział:
lepszej rzeczy nie można było wymyśleć? Zanim ktoś to pokona to minie dużo czasu, przypuszczam, że po zimowym update (mają coś dla postaci magicznych dać) może być możliwe ubicie stwora. Wejście kurna smoczka!! |
17:33 You lose 900 mana. ;o
|
mozecie dodac jakies zdjecia bo mi nie chce ten filmik dzialac kiedy prubuje sciagnac pisze nieznany plik ;(
|
|
Sam on trudny to by nie był tu nie chodzi o taktykę ale o obstawę a raczej jak się nimi zająć... bo samego to idzie go rozwalić ale Death te wiatraki:) są b. ciężkie...
|
Gildia Ruthless z Harmoni dala by rade :]
|
Mam ivul plan:
Jedna osoba luruje deathslicery (nie bossa) gdzieś tam w głąb i pada, a reszta spokojnie ubija baranka. o; |
Cytuj:
Cytuj:
|
hahahaha dobre xD
21:59 Bertos [161]: jak go loorne komar daj exete 22:00 Tytan from Celesta [142]: jazda 22:00 Bertos has left the party. hahaha ;d Oj czuje ze predko go nie ubija... a jesli ubija to Ciekawy jestem loota =D |
pewnie wypadnie 2 gp i ser
|
cip soft to zbyt durna instytucja by wsadzić w gazika coś fajniejszego(; niespodziewanie będzie rzucał TH i pluszowym miśkiem, do tego mpa w obstawie f axe, normalka wśród mega bosuufff tibyjskych!1
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:25. |